1. Bosch
  2. Bosch Unlimited 8 ProAnimal BBS8214PET.

Bosch Unlimited 8 ProAnimal BBS8214PET. stofzuiger

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Bosch BBS8214PET stofzuiger en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Bosch Unlimited 8 ProAnimal BBS8214PET. en het vergelijken met onze andere stofzuigers weet jij welke stofzuiger het meest geschikt is voor jouw huishouden. Ga je voor een steelstofzuiger met of zonder stofzak, een compacte kruimeldief of kies je voor gemak en koop je een robotstofzuiger?

Specificaties Bosch Unlimited 8 ProAnimal BBS8214PET.

Zuigkracht klasse

Zeer goed

Geschikt voor welke vloeren

Allergieën, Dierenharen

Hoe wordt de stof opgevangen?

Zonder zak

Volume van de stofopvangbak

0,4 l

Maximaal geluidsniveau

76 dB

Gewicht

3,2 kg

Omschrijving van de Bosch BBS8214PET stofzuiger

De Bosch Unlimited 8 ProAnimal BBS8214PET stofzuiger maakt het verwijderen van dierenharen eenvoudig. Met de ProAnimal borstelrol verwijder je vezels en dierenharen uit tapijten en vloeren. Neem voor het verwijderen van dierenharen van stoelen en banken de mini-turboborstel tevoorschijn. Met de flexibele kierenzuigmond reinig je ook de moeilijkste plekjes. De stofzuiger heeft een eco modus, waarmee je tot 65 minuten kunt stofzuigen. Hiermee bereik je alle verdiepingen van je huis. Na gebruik berg je de stofzuiger eenvoudig op in de wandhouder. In de houder zorgt het oplaadstation ervoor dat de stofzuiger direct opgeladen is voor de volgende klus. De Bosch Unlimited 8 ProAnimal BBS8214PET stofzuiger is een uitstekende keuze voor mensen met huisdieren. Met behulp van de verschillende borstels en de krachtige motor verwijder je gemakkelijk en snel dierenharen uit je huis. Je kunt de stofzuiger ook gebruiken voor het stofzuigen van harde vloeren en tapijten, waardoor je stofvrije omgeving creëert. De stofzuiger heeft een lange levensduur en is gemakkelijk op te bergen.

Pluspunten
  • Geschikt voor dierenharen dankzij de draaiende borstels. De verlichte LED-vloerstofzuigermond verbetert het zicht op donkere plaatsen, zoals onder de bank en onder je bed. Op het digitale display kun je handige informatie lezen, zo hoef je niet plotseling met een lege accu te zitten.

Minpunten
  • Deze stofzuiger maakt met een geluidssterkte van 76 decibel veel lawaai

    .

    De turbostand vraagt veel energie van de accu, als je deze stand inschakelt gaat de accu slechts 10 minuten mee.

Veelgestelde vragen over de Bosch BBS8214PET stofzuiger

Je kunt de Bosch BBS8214PET stofzuiger gebruiken voor Harde vloeren, Hoogpolig tapijt, Houten vloeren, Laagpolig tapijt

De Bosch Unlimited 8 ProAnimal BBS8214PET. weegt 3,2 kg.

De Bosch Unlimited 8 ProAnimal BBS8214PET. heeft een 0,4 l opvangbak.

De Bosch Unlimited 8 ProAnimal BBS8214PET. stofzuiger is geschikt voor Allergieën, Dierenharen.