1. Dyson
  2. Dyson Big Ball Multi floor 2.

Dyson Big Ball Multi floor 2. stofzuiger

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Dyson 222381-01 stofzuiger en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Dyson Big Ball Multi floor 2. en het vergelijken met onze andere stofzuigers weet jij welke stofzuiger het meest geschikt is voor jouw huishouden. Ga je voor een steelstofzuiger met of zonder stofzak, een compacte kruimeldief of kies je voor gemak en koop je een robotstofzuiger?

Specificaties Dyson Big Ball Multi floor 2.

Zuigkracht klasse

Goed

Geschikt voor welke vloeren

Allergieën, Dierenharen

Hoe wordt de stof opgevangen?

Zonder zak

Volume van de stofopvangbak

Maximaal geluidsniveau

80 dB

Gewicht

7,96 kg

Omschrijving van de Dyson 222381-01 stofzuiger

De Dyson Big Ball Multi floor 2 is de perfecte stofzuiger voor elk huishouden. Je kunt hem gebruiken voor zowel tapijt als harde vloeren. Met de combiborstel past deze stofzuiger zich automatisch aan om alle vloertypen op juiste wijze te reinigen. Daarnaast krijg je bij deze stofzuiger ook een trapzuigmond en 2-in-1 accessoire. Met de trapzuigmond zuig je makkelijk trappen en hoekjes schoon. De 2-in-1 accessoire bestaat uit een kierenzuigmond en zachte afstofborstel. Zo heb je met één accessoire de mogelijkheid om zowel kieren als meubels te reinigen. Ook heeft de Dyson Big Ball Multi floor 2 de Ball technologie, waardoor hij zichzelf automatisch weer rechtop zet als hij omrolt. Daarnaast is er ook nog de meegeleverde meubelzuigmond, waarmee je makkelijk meubels, trappen en andere moeilijk bereikbare plekken kunt schoonmaken. Kortom: met deze stofzuiger krijg je een optimale zuigkracht en de mogelijkheid om alle vloertypen schoon te maken.

Pluspunten
  • De Dyson Ball technologie maakt de stofzuiger wendbaar en stelt `m recht als hij omvalt. De combiborstel past zichzelf automatisch aan de ondergrond aan, dus je hoeft deze niet handmatig aan te passen. Dankzij het 2-in-1 accessoire heb je niet alleen een kierenzuigmond, maar ook een zachte afstofborstel.

Minpunten
  • Deze stofzuiger maakt een zeer hoog geluidsniveu van 80 decibel

    .

    Het bevat geen Dyson Cinetic wetenschap, waardoor de zuigkracht afneemt als de stofbak vol raakt.

Veelgestelde vragen over de Dyson 222381-01 stofzuiger

Je kunt de Dyson 222381-01 stofzuiger gebruiken voor Harde vloeren, Laagpolig tapijt

De Dyson Big Ball Multi floor 2. weegt 7,96 kg.

De Dyson Big Ball Multi floor 2. heeft een opvangbak.

De Dyson Big Ball Multi floor 2. stofzuiger is geschikt voor Allergieën, Dierenharen.