1. Dyson
 2. Dyson V10 Extra.

Dyson V10 Extra. stofzuiger

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Dyson 394467-01 stofzuiger en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Dyson V10 Extra. en het vergelijken met onze andere stofzuigers weet jij welke stofzuiger het meest geschikt is voor jouw huishouden. Ga je voor een steelstofzuiger met of zonder stofzak, een compacte kruimeldief of kies je voor gemak en koop je een robotstofzuiger?

Specificaties Dyson V10 Extra.

Zuigkracht klasse

Zeer goed

Geschikt voor welke vloeren

Allergieën, Dierenharen

Hoe wordt de stof opgevangen?

Zonder zak

Volume van de stofopvangbak

0,76 l

Maximaal geluidsniveau

Gewicht

2,67 kg

Omschrijving van de Dyson 394467-01 stofzuiger

De Dyson V10 Extra is een handige steelstofzuiger die perfect is voor het stofzuigen van harde vloeren, hoog- en laagpolig tapijt en het verwijderen van dierenharen. De mini turboborstel maakt het gemakkelijk om ook dierenharen te verwijderen van meubels en autobekleding. De stofzuiger is eenvoudig te bedienen via het handvat en heeft een gemiddelde looptijd van 60 minuten. Het stof wordt opgevangen in het reservoir. Als het reservoir vol is, kun je het boven de prullenbak leegmaken. Na het stofzuigen kun je de steelstofzuiger terughangen in het wandstation, waar hij na 3,5 uur volledig opgeladen is en klaar is voor gebruik. Met de Dyson V10 Extra heb je een multifunctionele stofzuiger die je kan gebruiken voor verschillende stofzuigklussen.

Pluspunten
 • De krachtige V10-motor biedt tot 60 minuten stofzuigtijd in de laagste stand

  .

  De miniborstel en de zachte afstofborstel maken de stofzuiger geschikt om kruimels op te zuigen

  .

  Je kunt ook hoogpolig tapijt zuigen en dierlijke haren moeiteloos verwijderen met de ronddraaiende borstelharen in de vloerzuigmond.

Minpunten
 • De turbostand vergt erg veel energie van de accu, als je deze stand inschakelt, gaat de accu slechts 5 minuten mee. Je ontvangt geen zachte parketborstel, hierdoor is deze steelstofzuiger minder geschikt voor kwetsbare vloeren.

Veelgestelde vragen over de Dyson 394467-01 stofzuiger

Je kunt de Dyson 394467-01 stofzuiger gebruiken voor Harde vloeren, Hoogpolig tapijt, Laagpolig tapijt

De Dyson V10 Extra. weegt 2,67 kg.

De Dyson V10 Extra. stofzuiger is geschikt voor Allergieën, Dierenharen.