1. Dyson
  2. Dyson V11 Total Clean.

Dyson V11 Total Clean. stofzuiger

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Dyson 419623-01 stofzuiger en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Dyson V11 Total Clean. en het vergelijken met onze andere stofzuigers weet jij welke stofzuiger het meest geschikt is voor jouw huishouden. Ga je voor een steelstofzuiger met of zonder stofzak, een compacte kruimeldief of kies je voor gemak en koop je een robotstofzuiger?

Specificaties Dyson V11 Total Clean.

Zuigkracht klasse

Zeer goed

Geschikt voor welke vloeren

Allergieën, Dierenharen

Hoe wordt de stof opgevangen?

Zonder zak

Volume van de stofopvangbak

0,76 l

Maximaal geluidsniveau

Gewicht

3,08 kg

Omschrijving van de Dyson 419623-01 stofzuiger

Met de Dyson V11 Total Clean geniet je van een perfect schoon huis. De stofzuiger heeft een extra krachtige motor, die met zijn 14 cyclonen zorgt voor een krachtige zuigkracht. Daarnaast is de stofzuiger voorzien van een unieke zelfreinigende borstel. Deze borstel is eenvoudig te reinigen en verwijdert zelfs de hardnekkigste stofdeeltjes. De stofzuiger is uitgerust met een HEPA filter, waardoor pollen, stofdeeltjes en andere allergieën worden gefilterd. Zo blijft je lucht schoon en fris. De Dyson V11 Total Clean is een gebruiksvriendelijke stofzuiger die je eenvoudig bedient. Hij is voorzien van een intuïtieve lcd scherm, waardoor je eenvoudig de zuigkracht kunt aanpassen. Zo geniet je altijd van optimale prestaties, die je efficiënt kunt toepassen.

Pluspunten
  • Je ontvangt direct informatie via het LCD-scherm over de zuigkracht, de resterende accuduur en eventuele foutmeldingen, inclusief instructies. Met de drie verschillende reinigingsstanden kun je de stofzuiger aanpassen aan jouw schoonmaakroutine. Je kunt met de stofzuiger alle soorten vloeren stofzuigen en dierenharen moeiteloos verwijderen dankzij de bijgeleverde combi-, parket- en turboborstel.

Minpunten
  • Deze steelstofzuiger heeft in vergelijking met de Dyson V12 en V15 geen groene laser, waardoor kleine stofdeeltjes minder goed zichtbaar zijn

    .

    Met een gewicht van 3kg is deze steelstofzuiger aan de zwaardere kant.

Veelgestelde vragen over de Dyson 419623-01 stofzuiger

Je kunt de Dyson 419623-01 stofzuiger gebruiken voor Harde vloeren, Hoogpolig tapijt, Houten vloeren, Laagpolig tapijt

De Dyson V11 Total Clean. weegt 3,08 kg.

De Dyson V11 Total Clean. heeft een 0,76 l opvangbak.

De Dyson V11 Total Clean. stofzuiger is geschikt voor Allergieën, Dierenharen.