1. Dyson
  2. Dyson V12 Detect Slim Absolute + Lichtgevende Kierenzuiger.

Dyson V12 Detect Slim Absolute + Lichtgevende Kierenzuiger. stofzuiger

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Dyson 971434-03 stofzuiger en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Dyson V12 Detect Slim Absolute + Lichtgevende Kierenzuiger. en het vergelijken met onze andere stofzuigers weet jij welke stofzuiger het meest geschikt is voor jouw huishouden. Ga je voor een steelstofzuiger met of zonder stofzak, een compacte kruimeldief of kies je voor gemak en koop je een robotstofzuiger?

Specificaties Dyson V12 Detect Slim Absolute + Lichtgevende Kierenzuiger.

Zuigkracht klasse

Zeer goed

Geschikt voor welke vloeren

Allergieën, Dierenharen

Hoe wordt de stof opgevangen?

Zonder zak

Volume van de stofopvangbak

0,35 l

Maximaal geluidsniveau

73 dB

Gewicht

2,4 kg

Omschrijving van de Dyson 971434-03 stofzuiger

Met de Dyson V12 Detect Slim Absolute + Lichtgevende Kierenzuiger stofzuig je gemakkelijk, ook als het donker is. De groene lichtstraal op de parketborstel laat je elk stofdeeltje goed zien, waardoor je nog beter kunt stofzuigen. De combi- en parketborstel zorgen voor een optimale zuigkracht op alle vloertypen. De klitvrije borstel met anti-klittechnologie zuigt gemakkelijk dierenharen op van vloer en meubels. Met de steelstofzuiger heb je een batterijduur van 60 minuten op de laagste stand en 5 minuten op de turbostand. De automatische stand past de zuigkracht aan. Het gewicht van 2,4 kilogram maakt 'm gemakkelijk mee te nemen naar boven. Op het display zie je de batterijduur en krijg je een melding als het tijd is voor onderhoud. Het V12 model heeft geen schuifje meer waarmee je de lichtstraal aan- of uitzet. Met de Dyson V12 Detect Slim Absolute + Lichtgevende Kierenzuiger stofzuig je helemaal in stijl. Tijdens het stofzuigen kun je het resultaat goed zien dankzij de lichtgevende kierenzuiger. De combi- en parketborstel passen zich aan alle vloertypen aan. Ook zuig je gemakkelijk dierenharen op met de klitvrije borstel en anti-klittechnologie. Met een batterijduur van 60 minuten op de laagste stand en 5 minuten op de turbostand, ben je geen seconde stil. Het gewicht van 2,4 kilogram maakt 'm gemakkelijk mee te nemen naar boven. Op het display krijg je een melding als het tijd is voor onderhoud. Met de Dyson V12 Detect Slim Absolute + Lichtgevende Kierenzuiger stofzuig je gemakkelijk, ook als het donker is. Dankzij de lichtgevende kierenzuiger, de combi- en parketborstel en de klitvrije borstel met anti-klittechnologie, zuig je elk stofdeelt.

Pluspunten
  • Met de lichtgevende stofzuiger zie je stof en vuil nog beter liggen in donkere hoeken. Dankzij de anti-klit technologie raakt het haar niet verstrikt in de zuigmond. Door de groene lichtstraal op de parketborstel laat geen enkel stofdeeltje onbemerkt.

Minpunten
  • De turbostand vereist veel energie van de accu, als je deze stand inschakelt gaat de accu slechts 5 minuten mee.

Veelgestelde vragen over de Dyson 971434-03 stofzuiger

Je kunt de Dyson 971434-03 stofzuiger gebruiken voor Harde vloeren, Hoogpolig tapijt, Houten vloeren, Laagpolig tapijt

De Dyson V12 Detect Slim Absolute + Lichtgevende Kierenzuiger. weegt 2,4 kg.

De Dyson V12 Detect Slim Absolute + Lichtgevende Kierenzuiger. heeft een 0,35 l opvangbak.

De Dyson V12 Detect Slim Absolute + Lichtgevende Kierenzuiger. stofzuiger is geschikt voor Allergieën, Dierenharen.