1. Dyson
  2. Dyson V12 Slim Absolute.

Dyson V12 Slim Absolute. stofzuiger

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Dyson 398006-01 stofzuiger en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Dyson V12 Slim Absolute. en het vergelijken met onze andere stofzuigers weet jij welke stofzuiger het meest geschikt is voor jouw huishouden. Ga je voor een steelstofzuiger met of zonder stofzak, een compacte kruimeldief of kies je voor gemak en koop je een robotstofzuiger?

Specificaties Dyson V12 Slim Absolute.

Zuigkracht klasse

Zeer goed

Geschikt voor welke vloeren

Allergieën, Dierenharen

Hoe wordt de stof opgevangen?

Zonder zak

Volume van de stofopvangbak

0,35 l

Maximaal geluidsniveau

73 dB

Gewicht

2,4 kg

Omschrijving van de Dyson 398006-01 stofzuiger

De Dyson V12 Slim Absolute is een krachtige, slimme steelstofzuiger die het schoonmaken een stuk makkelijker maakt. De accu heeft een looptijd van maar liefst één uur waardoor je beide verdiepingen van je huis kunt schoonmaken zonder dat je steeds de stekker in en uit hoeft te trekken. De speciale parketborstel is voorzien van een groene laser die onzichtbaar vuil zichtbaar maakt. Op het lcd scherm vind je handige informatie zoals de resterende accuduur en onderhoudsmeldingen die je op het scherm kunt lezen. Ook zal de stofzuiger je door de stappen heen lopen om bijvoorbeeld het filter te reinigen. Je krijgt ook meerdere accessoires, waaronder een schroefvormige mini turboborstel. Hiermee verwijder je dierenharen in een handomdraai van je meubels. De vernieuwde vorm van de steelstofzuiger zorgt ervoor dat haar en vuil minder snel vastlopen voor een nog betere reiniging. De groene laser is een handig hulpmiddel bij het schoonmaken. De Dyson V12 Slim Absolute is perfect voor degene met een kleine woning of die weinig tijd hebben om te stofzuigen.

Pluspunten
  • Via het LCD-scherm ontvang je direct informatie over de zuigkracht, de resterende accuduur en eventuele foutmeldingen met bijbehorende instructies. De groene laser op de vloerzuigmond maakt stofdeeltjes zichtbaar die je met het blote oog niet kunt zien, waardoor je niets over het hoofd ziet. Je kunt met de meegeleverde combi-, parket- en turboborstel alle vloertypes stofzuigen en moeiteloos dierenharen verwijderen.

Minpunten
  • Deze stofzuiger is erg luid met een geluidsniveau van 73 decibel.

Veelgestelde vragen over de Dyson 398006-01 stofzuiger

Je kunt de Dyson 398006-01 stofzuiger gebruiken voor Harde vloeren, Houten vloeren

De Dyson V12 Slim Absolute. weegt 2,4 kg.

De Dyson V12 Slim Absolute. heeft een 0,35 l opvangbak.

De Dyson V12 Slim Absolute. stofzuiger is geschikt voor Allergieën, Dierenharen.