1. Dyson
 2. Dyson V15 Detect.

Dyson V15 Detect. stofzuiger

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Dyson 443099-01 stofzuiger en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Dyson V15 Detect. en het vergelijken met onze andere stofzuigers weet jij welke stofzuiger het meest geschikt is voor jouw huishouden. Ga je voor een steelstofzuiger met of zonder stofzak, een compacte kruimeldief of kies je voor gemak en koop je een robotstofzuiger?

Specificaties Dyson V15 Detect.

Zuigkracht klasse

Zeer goed

Geschikt voor welke vloeren

Allergieën, Dierenharen

Hoe wordt de stof opgevangen?

Zonder zak

Volume van de stofopvangbak

0,77 l

Maximaal geluidsniveau

89 dB

Gewicht

2,61 kg

Omschrijving van de Dyson 443099-01 stofzuiger

Met de Dyson V15 Detect bereik je nooit meer een onzuivere, stoffige omgeving. Deze stofzuiger is uitgerust met een lange accuduur van 60 minuten, waardoor je zowel de beneden- als de bovenverdieping kunt stofzuigen. De combiborstel zorgt ervoor dat je harde vloeren, vloerkleden en tapijt schoonmaakt. Met anti-klittechnologie blijft het haar niet vastzitten in de zuigmond. Op het lcd scherm bekijk je handige informatie, zoals de accuduur en wanneer je de filters moet schoonmaken. Daarnaast zie je het aantal stofdeeltjes en het soort stofdeeltjes dat je opzuigt. Dankzij de geavanceerde piëzosensor past de stofzuiger de zuigkracht automatisch aan de hoeveelheid stof en vuil aan. Hierdoor verbruik je de accu optimaal. Als hij leeg is, duurt het 4,5 uur voordat deze volledig opgeladen is. De Dyson V15 Detect is een uiterst krachtige en efficiënte stofzuiger die je huis grondig schoonmaakt.

Pluspunten
 • De gemotoriseerde combizuigmond past de zuigkracht automatisch aan het vloertype aan voor een constante, hoge zuigkracht

  .

  Met het LCD-scherm ontvang je direct informatie over de zuigstand, resterende accuduur, vuilopname en eventuele foutmeldingen inclusief instructies

  .

  Dankzij de anti-klittechnologie raakt de zuigmond geen haren kwijt.

Minpunten
 • Deze stofzuiger heeft een geluidsniveau van 89 decibel en is daarom erg luid

  .

  Je krijgt geen parketborstel met groene lichtstraal, wat betekent dat de stofzuiger minder geschikt is voor kwetsbare vloeren.

Veelgestelde vragen over de Dyson 443099-01 stofzuiger

Je kunt de Dyson 443099-01 stofzuiger gebruiken voor Harde vloeren, Hoogpolig tapijt, Laagpolig tapijt

De Dyson V15 Detect. weegt 2,61 kg.

De Dyson V15 Detect. stofzuiger is geschikt voor Allergieën, Dierenharen.