1. Dyson
 2. Dyson V8 Total Clean.

Dyson V8 Total Clean. stofzuiger

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Dyson 443093-01 stofzuiger en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Dyson V8 Total Clean. en het vergelijken met onze andere stofzuigers weet jij welke stofzuiger het meest geschikt is voor jouw huishouden. Ga je voor een steelstofzuiger met of zonder stofzak, een compacte kruimeldief of kies je voor gemak en koop je een robotstofzuiger?

Specificaties Dyson V8 Total Clean.

Zuigkracht klasse

Goed

Geschikt voor welke vloeren

Allergieën, Dierenharen

Hoe wordt de stof opgevangen?

Zonder zak

Volume van de stofopvangbak

0,54 l

Maximaal geluidsniveau

82 dB

Gewicht

2,05 kg

Omschrijving van de Dyson 443093-01 stofzuiger

Met de Dyson V8 Total Clean hoef je je geen zorgen meer te maken over lange haren op je vloer. De combiborstel met kleine tandjes zorgt ervoor dat de haren gemakkelijk worden opgezogen. Daarnaast is de steelstofzuiger uitgerust met een aantal accessoires waarmee je je meubels, plinten en kieren haar- en stofvrij maakt. De meubelzuigmond, zachte afstofborstel en kierenzuigmond klik je eenvoudig op het kruimeldiefgedeelte. De accuduur van de steelstofzuiger is 45 minuten op de laagste stand. Het stofreservoir heeft een inhoud van 0,54 liter, dus let op dat je het op tijd leegt. Zo houd je de zuigkracht hoog. Is de accu leeg? Dan duurt het 5 uur voor deze weer volledig opgeladen is. Met de Dyson V8 Total Clean houd je je huis niet alleen stof- en haarvrij, maar ook lekker efficiënt.

Pluspunten
 • Dankzij de krachtige V8 motor kan je met een volle accu tot 40 minuten stofzuigen

  .

  Je bent in staat om ook hoogpolig tapijt en het verwijderen van dierenharen moeiteloos te doen met de ronddraaiende borstelharen in de vloerzuigmond

  .

  Je kunt de stofzuiger ook gebruiken voor iets anders dan het stofzuigen van de vloer dankzij het 2-in-1 combinatieaccessoire, bestaande uit een zachte afstofborstel en een zuigmond, dat meegeleverd wordt.

Minpunten
 • De turbostand vergt veel energie van de accu, als je deze stand inschakelt gaat de accu maar 7 minuten mee. Je ontvangt geen parketborstel, wat de stofzuiger minder geschikt maakt voor het stofzuigen van kwetsbare vloeren. De turbomodus verbruikt veel energie van de accu, als je deze instelling inschakelt gaat de accu slechts 7 minuten mee. Je krijgt geen parketborstel bijgeleverd, waardoor de stofzuiger minder geschikt is voor het stofzuigen van kwetsbare vloeren.

Veelgestelde vragen over de Dyson 443093-01 stofzuiger

Je kunt de Dyson 443093-01 stofzuiger gebruiken voor Harde vloeren, Hoogpolig tapijt, Laagpolig tapijt

De Dyson V8 Total Clean. weegt 2,05 kg.

De Dyson V8 Total Clean. heeft een 0,54 l opvangbak.

De Dyson V8 Total Clean. stofzuiger is geschikt voor Allergieën, Dierenharen.