1. overige
  2. Eufy H11 Pure Blue.

Eufy H11 Pure Blue. stofzuiger

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Eufy T2520G31 stofzuiger en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Eufy H11 Pure Blue. en het vergelijken met onze andere stofzuigers weet jij welke stofzuiger het meest geschikt is voor jouw huishouden. Ga je voor een steelstofzuiger met of zonder stofzak, een compacte kruimeldief of kies je voor gemak en koop je een robotstofzuiger?

Specificaties Eufy H11 Pure Blue.

Zuigkracht klasse

Geschikt voor welke vloeren

Hoe wordt de stof opgevangen?

Volume van de stofopvangbak

0,09 l

Maximaal geluidsniveau

71 dB

Gewicht

0,6 kg

Omschrijving van de Eufy T2520G31 stofzuiger

Met de Eufy H11 Pure Blue krijg je een ultieme reinigingservaring. Dankzij het lichte gewicht van 600 gram en de slipvaste handgreep heb je geen last van je arm tijdens het stofzuigen. Ook kun je met het spleetmondstuk moeilijk bereikbare plekken schoonmaken. Zo kun je ook kwetsbare oppervlaktes, zoals het toetsenbord van je laptop, grondig reinigen. Met een accuduur van 13 minuten en een laadtijd van 3,5 uur is de Eufy H11 Pure Blue de perfecte kruimeldief. Daarnaast is de kruimeldief ook nog eens compact, waardoor je hem gemakkelijk opbergt na afloop.

Pluspunten
  • De kruimeldief weegt 600 gram, wat vrij licht is, waardoor je niet snel last van je armen krijgt. Je gebruikt de kierenzuigmond om moeilijk bereikbare plaatsen, zoals tussen de kussens op de bank, leeg te zuigen. De kruimelzuiger is binnen 3,5 uur volledig opgeladen, wat korter is dan andere kruimelzuigers.

Minpunten
  • Deze stofzuiger heeft een geluidsniveau van 71 decibel, wat erg luid is.

Veelgestelde vragen over de Eufy T2520G31 stofzuiger

Je kunt de Eufy T2520G31 stofzuiger gebruiken voor

De Eufy H11 Pure Blue. weegt 0,6 kg.

De Eufy H11 Pure Blue. heeft een 0,09 l opvangbak.

De Eufy H11 Pure Blue. stofzuiger is geschikt voor .