1. overige
  2. Eufy Homevac H30 Infinity Black.

Eufy Homevac H30 Infinity Black. stofzuiger

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Eufy T2522G13 stofzuiger en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Eufy Homevac H30 Infinity Black. en het vergelijken met onze andere stofzuigers weet jij welke stofzuiger het meest geschikt is voor jouw huishouden. Ga je voor een steelstofzuiger met of zonder stofzak, een compacte kruimeldief of kies je voor gemak en koop je een robotstofzuiger?

Specificaties Eufy Homevac H30 Infinity Black.

Zuigkracht klasse

Geschikt voor welke vloeren

Hoe wordt de stof opgevangen?

Volume van de stofopvangbak

0,25 l

Maximaal geluidsniveau

78 dB

Gewicht

0,8 kg

Omschrijving van de Eufy T2522G13 stofzuiger

De Eufy Homevac H30 Infinity Black is een multifunctionele kruimeldief. Met deze stofzuiger en dweil maak je je vloeren niet alleen stofvrij, maar ook hygiënisch schoon. Het design is zeer licht en draadloos, waardoor je hem gemakkelijk door het huis verplaatst. Je krijgt bovendien accessoires meegeleverd, zoals een huisdierenborstel, een opzetstuk voor harde vloeren en een spleetmondstuk. Je hebt hiermee een stofzuiger die alle hoeken en kieren van je huis schoonmaakt. Met een accuduur van 20 minuten maak je een groot oppervlak schoon zonder op te laden. Na gebruik berg je de stofzuiger en alle accessoires op in het oplaadstation. De Eufy Homevac H30 Infinity Black is de perfecte keuze voor het snel en gemakkelijk schoonmaken van je huis.

Pluspunten
  • Met het dweilaccessoire kun je tegelijkertijd de vloer dweilen terwijl je stofzuigt. De accu volledig opladen duurt slechts 2,5 uur, waarna je de kruimeldief 20 minuten achter elkaar kunt gebruiken. Je bewaart de accessoires opgeruimd in het speciale laadstation.

Minpunten
  • Deze kruimelzuiger heeft een geluidsniveau van 78 decibel en behoort tot de luidste kruimelzuigers.

Veelgestelde vragen over de Eufy T2522G13 stofzuiger

Je kunt de Eufy T2522G13 stofzuiger gebruiken voor

De Eufy Homevac H30 Infinity Black. weegt 0,8 kg.

De Eufy Homevac H30 Infinity Black. heeft een 0,25 l opvangbak.

De Eufy Homevac H30 Infinity Black. stofzuiger is geschikt voor .