1. overige
 2. Eufy Robovac 15C EU.

Eufy Robovac 15C EU. stofzuiger

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Eufy T2120311 stofzuiger en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Eufy Robovac 15C EU. en het vergelijken met onze andere stofzuigers weet jij welke stofzuiger het meest geschikt is voor jouw huishouden. Ga je voor een steelstofzuiger met of zonder stofzak, een compacte kruimeldief of kies je voor gemak en koop je een robotstofzuiger?

Specificaties Eufy Robovac 15C EU.

Zuigkracht klasse

Geschikt voor welke vloeren

Hoe wordt de stof opgevangen?

Volume van de stofopvangbak

0,6 l

Maximaal geluidsniveau

55 dB

Gewicht

2,65 kg

Omschrijving van de Eufy T2120311 stofzuiger

De Eufy Robovac 15C EU is uitgerust met de meest geavanceerde technologie. Het slanke ontwerp laat de robot zelfs onder de lage meubels komen, zodat je geen hoekje over hoeft te slaan. De innovatieve sensoren maken het mogelijk om ook de moeilijkste hoeken te bereiken. Met de app op je mobiel of afstandsbediening geef je de robot de opdracht om de huiskamer te stofzuigen. De robot is zo slim dat hij zelfs de afgronden detecteert en deze overslaat. Voor een optimaal resultaat is de Eufy Robovac 15C EU uitgerust met een programmator. Hiermee stel je een schoonmaakschema in, waardoor je gerust een paar dagen vooruit kunt plannen. Je hoeft je dan geen zorgen te maken over het stofzuigen. De robot doet het automatisch op het door jou ingestelde tijdstip. Met de Eufy Robovac 15C EU ga je er zeker vanuit dat je huis altijd schoon en fris is.

Pluspunten
 • Je bestuurt deze robot eenvoudig via je mobiele telefoon. Je bestuurt deze robot eenvoudig via je mobiele telefoon. Programmeer de robot meerdere dagen vooruit, zodat je een schoonmaakschema instelt. Programmeer de robot meerdere dagen vooruit, zodat je een schoonmaakschema instelt. De robot maakt ook schoon onder je bed en bankstel, met een hoogte van 7 centimeter is hij namelijk plat. De robot maakt ook schoon onder je bed en bankstel, want met een hoogte van 7 centimeter is hij plat.

Minpunten
 • Door de willekeurige schoonmaakroute kan het zijn dat de robot delen overslaat of juist dubbel doet

  .

  Door de willekeurige schoonmaakroute kan het gebeuren dat de robot delen overslaat of juist dubbel doet

  .

  De robot valt uit op de plek waar de batterij leeg is, deze moet je dus zoeken

  .

  De robot valt uit op de plek waar de batterij leeg is, dus moet je deze zoeken.

Veelgestelde vragen over de Eufy T2120311 stofzuiger

Je kunt de Eufy T2120311 stofzuiger gebruiken voor

De Eufy Robovac 15C EU. weegt 2,65 kg.

De Eufy Robovac 15C EU. heeft een 0,6 l opvangbak.

De Eufy Robovac 15C EU. stofzuiger is geschikt voor .