1. overige
 2. Eufy Robovac G10.

Eufy Robovac G10. stofzuiger

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Eufy T2150G11 stofzuiger en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Eufy Robovac G10. en het vergelijken met onze andere stofzuigers weet jij welke stofzuiger het meest geschikt is voor jouw huishouden. Ga je voor een steelstofzuiger met of zonder stofzak, een compacte kruimeldief of kies je voor gemak en koop je een robotstofzuiger?

Specificaties Eufy Robovac G10.

Zuigkracht klasse

Geschikt voor welke vloeren

Hoe wordt de stof opgevangen?

Volume van de stofopvangbak

0,45 l

Maximaal geluidsniveau

55 dB

Gewicht

2,5 kg

Omschrijving van de Eufy T2150G11 stofzuiger

De Eufy Robovac G10 is de perfecte robotstofzuiger voor het schoonhouden van je huis. Met zijn lage hoogte van 7 centimeter komt hij makkelijk onder meubels en kasten. Met de app kun je de robot opdracht geven om de kamer te stofzuigen. Hij rijdt dan uit het laadstation en begint met schoonmaken. Als de accu leeg raakt, keert hij automatisch terug naar het laadstation om op te laden. Daarna gaat hij verder waar hij gebleven was. Zijn systematische schoonmaakroute zorgt ervoor dat hij precies weet waar hij gebleven is. Wil je dat de robot na het stofzuigen ook het fijnstof van je vloer verwijdert? Bevestig dan het meegeleverde microvezeldoekje en activeer de dweilfunctie. Zo heb je altijd een schoon huis. De Eufy Robovac G10 is ideaal voor het schoonhouden van je huis. De robot is smal en met zijn hoogte van 7 centimeter komt hij gemakkelijk onder lage meubels. Met de app kun je de robot opdracht geven om de kamer te stofzuigen. Als de accu leeg raakt, keert hij automatisch terug naar zijn laadstation. Daarna gaat hij verder waar hij gebleven was. Het systeem heeft een systematische schoonmaakroute en weet precies waar hij gebleven is. Ook kun je de dweilfunctie activeren als je wilt dat hij na het stofzuigen ook het fijnstof van je vloer verwijdert. Zo heb je altijd een schoon huis. De Eufy Robovac G10 combineert gemak en kracht in één.

Pluspunten
 • De robot maakt ook onder je bed en bankstel schoon

  .

  Met een hoogte van 7 centimeter blijft hij plat

  .

  De regelmatige schoonmaakroute zorgt er voor dat de robot geen delen overslaat

  .

  Bevestig het microvezeldoekje en zet de dweilfunctie aan als je wilt dat de robot ook een natte doek over de vloer haalt.

Minpunten
 • De robot gaat niet met de vochtige doek heen en weer over vlekken, verwacht dus niet hetzelfde resultaat als met een dweil.

Veelgestelde vragen over de Eufy T2150G11 stofzuiger

Je kunt de Eufy T2150G11 stofzuiger gebruiken voor

De Eufy Robovac G10. weegt 2,5 kg.

De Eufy Robovac G10. stofzuiger is geschikt voor .