1. overige
  2. Eufy RoboVac X8 Hybrid.

Eufy RoboVac X8 Hybrid. stofzuiger

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Eufy T2261G11 stofzuiger en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Eufy RoboVac X8 Hybrid. en het vergelijken met onze andere stofzuigers weet jij welke stofzuiger het meest geschikt is voor jouw huishouden. Ga je voor een steelstofzuiger met of zonder stofzak, een compacte kruimeldief of kies je voor gemak en koop je een robotstofzuiger?

Specificaties Eufy RoboVac X8 Hybrid.

Zuigkracht klasse

Geschikt voor welke vloeren

Hoe wordt de stof opgevangen?

Volume van de stofopvangbak

0,6 l

Maximaal geluidsniveau

64 dB

Gewicht

3,62 kg

Omschrijving van de Eufy T2261G11 stofzuiger

De Eufy RoboVac X8 Hybrid is voorzien van veel innovatieve technologieën. De Twin Turbine technologie versterkt de luchtstroom waardoor meer stof in één keer wordt opgenomen. Daarnaast zorgt de automatische aanpassing van de zuigkracht ervoor dat je kruimels en dierenharen gemakkelijk van het tapijt verwijderd. Ook het schoonmaakproces kun je eenvoudig volgen via de bijhorende app. Hiermee kun je ook gemakkelijk de schoonmaakschema's instellen. Met de dweilfunctie haal je na het stofzuigen een vochtige doek over de vloer. Dit zorgt ervoor dat je vloer schoon en fris blijft. Met de Eufy RoboVac X8 Hybrid heb je dus een veelzijdige robotstofzuiger die jouw vloeren schoon houdt.

Pluspunten
  • De robotstofzuiger heeft twee turbines, waardoor de luchtstroom nog meer versterkt wordt

    .

    De robotstofzuiger past de zuigkracht automatisch aan wanneer het over een tapijt of vloerkleed rijdt. Vul het waterreservoir met een sopje en bevestig de doek als je wilt dat de robot ook een vochtige doek over de vloer haalt.

Minpunten
  • De robotstofzuiger leegt de stofbak bij het laadstation, maar een grondige reiniging moet je nog eens af en toe zelf doen.

Veelgestelde vragen over de Eufy T2261G11 stofzuiger

Je kunt de Eufy T2261G11 stofzuiger gebruiken voor

De Eufy RoboVac X8 Hybrid. weegt 3,62 kg.

De Eufy RoboVac X8 Hybrid. heeft een 0,6 l opvangbak.

De Eufy RoboVac X8 Hybrid. stofzuiger is geschikt voor .