1. overige
  2. Inventum MC010.

Inventum MC010. stofzuiger

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Inventum MC010 stofzuiger en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Inventum MC010. en het vergelijken met onze andere stofzuigers weet jij welke stofzuiger het meest geschikt is voor jouw huishouden. Ga je voor een steelstofzuiger met of zonder stofzak, een compacte kruimeldief of kies je voor gemak en koop je een robotstofzuiger?

Specificaties Inventum MC010.

Zuigkracht klasse

Standaard

Geschikt voor welke vloeren

Allergieën

Hoe wordt de stof opgevangen?

Met zak

Volume van de stofopvangbak

Maximaal geluidsniveau

69 dB

Gewicht

5 kg

Omschrijving van de Inventum MC010 stofzuiger

De Inventum MC010 is een compacte en krachtige stofzuiger, perfect voor het schoonmaken van vloeren. Met de combiborstel kun je van harde vloeren naar laagpolig tapijt zonder het wisselen van opzetstukken. Met de 3 accessoires die bij de stofzuiger geleverd worden, is het gemakkelijk om de kleine stofzuigklussen te doen. Maak de plinten schoon met de kierenzuigmond, verwijder vuil van de traptreden met de meubelborstel en gebruik de zachte afstofborstel voor kwetsbare meubels. Met het HEPA 13-filter voorkom je dat stofdeeltjes met de uitblaaslucht de kamer weer in komen. De Inventum MC010 is ideaal als tweede stofzuiger. Door het compacte formaat en de voordelige prijs is het een goede investering voor iedereen die de trap regelmatig op en af moet met een stofzuiger.

Pluspunten
  • Dankzij het HEPA 13-filter is het zeer geschikt voor mensen met een stofallergie. Je ontvangt 2 stofzuigerzakken zodat je alvast een voorraad in huis hebt. Het compacte formaat en de prijs maken deze stofzuiger ook geschikt als tweede stofzuiger.

Minpunten
  • Wordt niet geleverd met een parketborstel, dus gebruik je voor het stofzuigen van een harde vloer beleid

    .

    Bevat geen turboborstel, dus voor het verwijderen van dierenharen of grove tapijten ben je wat meer tijd kwijt.

Veelgestelde vragen over de Inventum MC010 stofzuiger

Je kunt de Inventum MC010 stofzuiger gebruiken voor Harde vloeren, Laagpolig tapijt

De Inventum MC010. weegt 5 kg.

De Inventum MC010. stofzuiger is geschikt voor Allergieën.