1. iRobot
 2. iRobot Roomba 698.

iRobot Roomba 698. stofzuiger

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de iRobot R698040 stofzuiger en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de iRobot Roomba 698. en het vergelijken met onze andere stofzuigers weet jij welke stofzuiger het meest geschikt is voor jouw huishouden. Ga je voor een steelstofzuiger met of zonder stofzak, een compacte kruimeldief of kies je voor gemak en koop je een robotstofzuiger?

Specificaties iRobot Roomba 698.

Zuigkracht klasse

Geschikt voor welke vloeren

Hoe wordt de stof opgevangen?

Volume van de stofopvangbak

0,6 l

Maximaal geluidsniveau

58 dB

Gewicht

3,9 kg

Omschrijving van de iRobot R698040 stofzuiger

Met de iRobot Roomba 698 kun je op een gemakkelijke manier je huis schoonmaken. De robotstofzuiger heeft twee ronddraaiende borstels die in tegengestelde richting draaien. Hierdoor komt vuil niet vast te zitten, waardoor grote stofwolken en dierenharen geen probleem zijn. Bovendien herkent de robotstofzuiger ook plekken die extra schoon gemaakt moeten worden. Als de accu leeg is, dan rijdt de robot zelf terug naar het laadstation. Zo hoef je je geen zorgen te maken of de accu nog vol is. De iRobot Roomba 698 is een basisrobot die perfect is voor iedereen die een goed schoonmaakresultaat wil, maar niet veel extra's nodig heeft. Je activeert de robotstofzuiger eenvoudig via de iRobot app. Met deze app kun je ook instellen wanneer je de robotstofzuiger wilt laten werken, zodat je nooit meer met zorgen bezig bent over het schoonmaken van je huis.

Pluspunten
 • De systematische schoonmaakroute zorgt ervoor dat de robot geen delen overslaat

  .

  De route garandeert dat de robot geen enkel gebied overslaat

  .

  Wanneer de accu leeg raakt, rijdt de robotstofzuiger zelf terug naar het dockingstation om op te laden

  .

  Zodra de accu leeg is, keert de robotstofzuiger terug naar het dockingstation om op te laden. Je bestuurt de robotstofzuiger gemakkelijk via de app op je mobiele telefoon

  .

  Je kunt de robotstofzuiger makkelijk bedienen via de app op je telefoon.

Minpunten
 • Door de robot een zelflerende navigatiemethode heeft, doet hij een paar rondjes om de ruimte goed in kaart te brengen.

Veelgestelde vragen over de iRobot R698040 stofzuiger

Je kunt de iRobot R698040 stofzuiger gebruiken voor

De iRobot Roomba 698. weegt 3,9 kg.

De iRobot Roomba 698. stofzuiger is geschikt voor .