1. iRobot
 2. iRobot Roomba 975.

iRobot Roomba 975. stofzuiger

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de iRobot R975040 stofzuiger en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de iRobot Roomba 975. en het vergelijken met onze andere stofzuigers weet jij welke stofzuiger het meest geschikt is voor jouw huishouden. Ga je voor een steelstofzuiger met of zonder stofzak, een compacte kruimeldief of kies je voor gemak en koop je een robotstofzuiger?

Specificaties iRobot Roomba 975.

Zuigkracht klasse

Geschikt voor welke vloeren

Hoe wordt de stof opgevangen?

Volume van de stofopvangbak

0,6 l

Maximaal geluidsniveau

58 dB

Gewicht

3,9 kg

Omschrijving van de iRobot R975040 stofzuiger

iRobot Roomba 975 maakt deel uit van de Roomba 900-serie robotstofzuigers. Met de app kun je de robot besturen, je hoeft dus geen fysieke virtuele muur te gebruiken. Alles is eenvoudig in te stellen via de app. Ook als je op kantoor of in de trein bent, kun je de robot aan het werk zetten. Dankzij de dubbele rubberen borstels is de robot geschikt voor elk vloertype. De borstels kunnen zich aanpassen aan tapijt en harde vloeren. Met een volle accu stofzuigt de robot ongeveer anderhalf uur. Als de accu leeg raakt, keert hij automatisch terug naar het laadstation. Zodra het laadproces voltooid is, zal de robot het programma afmaken waar het mee bezig was. De iRobot Roomba 975 heeft geen dweilfunctie, maar is wel te koppelen met de iRobot Braava dweilrobots. Zo krijg je een complete stofzuig- en dweiloplossing voor je huis.

Pluspunten
 • Programmeer de robot voor meerdere dagen in de toekomst, zodat je een schoonmaakschema opstelt

  .

  Met de lasers maakt de stofzuiger een virtuele kaart van de ruimte, zodat hij niets overslaat en obstacle-lockouts vermijdt

  .

  Als de accu is opgeladen, rijdt de robotstofzuiger automatisch terug naar de plek waar hij was gebleven.

Minpunten
 • De robotstofzuiger heeft geen dweilfunctie.

Veelgestelde vragen over de iRobot R975040 stofzuiger

Je kunt de iRobot R975040 stofzuiger gebruiken voor

De iRobot Roomba 975. weegt 3,9 kg.

De iRobot Roomba 975. stofzuiger is geschikt voor .