1. iRobot
  2. iRobot Roomba i7.

iRobot Roomba i7. stofzuiger

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de iRobot i715040 stofzuiger en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de iRobot Roomba i7. en het vergelijken met onze andere stofzuigers weet jij welke stofzuiger het meest geschikt is voor jouw huishouden. Ga je voor een steelstofzuiger met of zonder stofzak, een compacte kruimeldief of kies je voor gemak en koop je een robotstofzuiger?

Specificaties iRobot Roomba i7.

Zuigkracht klasse

Geschikt voor welke vloeren

Hoe wordt de stof opgevangen?

Volume van de stofopvangbak

0,4 l

Maximaal geluidsniveau

65 dB

Gewicht

5 kg

Omschrijving van de iRobot i715040 stofzuiger

De iRobot Roomba i7 is een krachtige robotstofzuiger die je huis efficiënt en grondig reinigt. Met een verbeterde zuigkracht van maar liefst 10 keer meer dan de eerdere Roomba 600-serie robotstofzuigers, zorgt deze robot ervoor dat zelfs het fijnstof in het reservoir belandt. De robot rijdt systematisch door je huis, zodat geen enkele ruimte wordt overgeslagen. De iRobot Roomba i7 is ook geavanceerd qua besturing en Smart Home-technologie. Met de Roomba app kun je de robot op afstand bedienen en de schoonmaakrondes instellen. Bovendien kun je de robotstofzuiger koppelen aan andere smart home-apparaten, zoals Google Home of Amazon Alexa, waardoor je de robot met je stem kunt bedienen.

Pluspunten
  • De zuigkracht van de Roomba i7 is 10 keer hoger dan die van de Roomba 600-serie. Je kunt de robot bedienen met een app op je telefoon en via Amazon Alexa en Google Home. Dankzij de systematische schoonmaakroute en geavanceerde lasertechnologie laat deze robot niets achter.

Minpunten
  • In tegenstelling tot de i7+, leegt deze robotstofzuiger zijn stofbak niet zelf bij het laadstation. Deze robotstofzuiger leegt in tegenstelling tot de i7+ zijn stofbak niet zelf bij het laadstation.

Veelgestelde vragen over de iRobot i715040 stofzuiger

Je kunt de iRobot i715040 stofzuiger gebruiken voor

De iRobot Roomba i7. weegt 5 kg.

De iRobot Roomba i7. stofzuiger is geschikt voor .