1. iRobot
  2. iRobot Roomba i7156.

iRobot Roomba i7156. stofzuiger

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de iRobot i715640 stofzuiger en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de iRobot Roomba i7156. en het vergelijken met onze andere stofzuigers weet jij welke stofzuiger het meest geschikt is voor jouw huishouden. Ga je voor een steelstofzuiger met of zonder stofzak, een compacte kruimeldief of kies je voor gemak en koop je een robotstofzuiger?

Specificaties iRobot Roomba i7156.

Zuigkracht klasse

Geschikt voor welke vloeren

Hoe wordt de stof opgevangen?

Volume van de stofopvangbak

0,4 l

Maximaal geluidsniveau

65 dB

Gewicht

5 kg

Omschrijving van de iRobot i715640 stofzuiger

De iRobot Roomba i7156 is de ultieme robotstofzuiger voor jouw huis. Het is ontworpen om grondig te stofzuigen, met een kracht die 10 keer hoger is dan bij de vorige Roomba 600-serie. Dit betekent dat je zelfs het fijnstof kunt opzuigen. Daarnaast is het voorzien van een intelligent besturingssysteem. Zo kun je de Roomba met je smartphone bedienen en instellen naar jouw wensen. Daarnaast is de Roomba i7156 ook uitgerust met een Smart Home-functie. Hiermee kun je de stofzuiger programmeren om te werken wanneer je dat uitkomt. Of het nu bijvoorbeeld op het moment is dat je de deur uitgaat, of als je terugkomt, alles is mogelijk met de Smart Home-functie. Je hoeft dus nooit meer zelf de stofzuiger te halen!

Pluspunten
  • De zuigkracht van de Roomba i7 is 10 keer hoger dan die van de Roomba 600-serie. Je bestuurt de robot via een app op je telefoon, Amazon Alexa en Google Home. Deze robotstofzuiger laat met behulp van systematische schoonmaakroutes en geavanceerde lasers niets achter.

Minpunten
  • In tegenstelling tot de i7+, leegt deze robotstofzuiger zijn stofbak niet automatisch bij het laadstation.

Veelgestelde vragen over de iRobot i715640 stofzuiger

Je kunt de iRobot i715640 stofzuiger gebruiken voor

De iRobot Roomba i7156. weegt 5 kg.

De iRobot Roomba i7156. heeft een 0,4 l opvangbak.

De iRobot Roomba i7156. stofzuiger is geschikt voor .