1. overige
 2. iRobot Roomba s9+ + Google Nest Hub 2 Chalk.

iRobot Roomba s9+ + Google Nest Hub 2 Chalk. stofzuiger

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Google Nest GA01331-FR stofzuiger en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de iRobot Roomba s9+ + Google Nest Hub 2 Chalk. en het vergelijken met onze andere stofzuigers weet jij welke stofzuiger het meest geschikt is voor jouw huishouden. Ga je voor een steelstofzuiger met of zonder stofzak, een compacte kruimeldief of kies je voor gemak en koop je een robotstofzuiger?

Specificaties iRobot Roomba s9+ + Google Nest Hub 2 Chalk.

Zuigkracht klasse

Geschikt voor welke vloeren

Hoe wordt de stof opgevangen?

Volume van de stofopvangbak

1 l

Maximaal geluidsniveau

66 dB

Gewicht

0,54 kg

Omschrijving van de Google Nest GA01331-FR stofzuiger

De iRobot Roomba s9+ + Google Nest Hub 2 Chalk is een slimme robotstofzuiger die je op twee manieren bestuurt. Met een druk op de knop of met je stem via Alexa of Google Home. Met deze robotstofzuiger ontvang je direct een gratis Google Hub. Deze slimme navigatiemethode brengt jouw huis in kaart en geeft ruimtes ook een naam in het geheugen. Met dit systeem geef jij simpelweg aan dat de robot de slaapkamer moet schoonmaken en hij begrijpt vervolgens precies waar je naar toe wilt. Na een aantal keren stofzuigen hoef jij je handen niet meer uit de mouwen te steken. De robotstofzuiger leegt zijn stofbak namelijk bij het laadstation in een stofzuigerzak. De unieke vorm van de robot zorgt ervoor dat hij beter in hoekjes schoonmaakt dan zijn ronde collega's. De korte oplaadtijd en de goede zuigkracht maken deze huishoudhulp compleet. Met de iRobot Home-app kun je de robotstofzuiger vanuit je luie stoel bedienen en kun je eenvoudig de instellingen aanpassen. Kortom, de iRobot Roomba s9+ + Google Nest Hub 2 Chalk is een ideale huishoudhulp die jouw huis van top tot teen schoonmaakt.

Pluspunten
 • Dankzij de Google Hub kun je de robot makkelijk bedienen met je stem, via een app op je telefoon of via het display van de Hub

  .

  Dankzij de unieke D-vorm komt de robot beter in de hoeken dan zijn ronde voorgangers

  .

  De robot leegt zijn stofreservoir in het laadstation, waarbij het stof in een stofzuigerzak valt.

Minpunten
 • Als de robot zijn stofbak legt, maakt dit even wat lawaai.

Veelgestelde vragen over de Google Nest GA01331-FR stofzuiger

Je kunt de Google Nest GA01331-FR stofzuiger gebruiken voor

De iRobot Roomba s9+ + Google Nest Hub 2 Chalk. weegt 0,54 kg.

De iRobot Roomba s9+ + Google Nest Hub 2 Chalk. heeft een 1 l opvangbak.

De iRobot Roomba s9+ + Google Nest Hub 2 Chalk. stofzuiger is geschikt voor .