1. overige
  2. Lenovo T1s.

Lenovo T1s. stofzuiger

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Lenovo QY60Z51932 stofzuiger en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Lenovo T1s. en het vergelijken met onze andere stofzuigers weet jij welke stofzuiger het meest geschikt is voor jouw huishouden. Ga je voor een steelstofzuiger met of zonder stofzak, een compacte kruimeldief of kies je voor gemak en koop je een robotstofzuiger?

Specificaties Lenovo T1s.

Zuigkracht klasse

Geschikt voor welke vloeren

Hoe wordt de stof opgevangen?

Volume van de stofopvangbak

0,4 l

Maximaal geluidsniveau

65 dB

Gewicht

4,12 kg

Omschrijving van de Lenovo QY60Z51932 stofzuiger

De Lenovo T1S is een veelzijdige robotstofzuiger die je gemakkelijk kunt bedienen met de app op je smartphone. De robot is uitgerust met een lasersysteem waarmee hij je kamer in kaart brengt. Hierdoor wordt er niets overgeslagen in het stofzuigen. Je kunt je robot ook virtuele muren laten creëren. Dit doet de robot door een onzichtbare lijn op de vloer te projecteren, waardoor hij hier niet overheen gaat. Daarnaast is de Lenovo T1S ook uitgerust met een dweilfunctie. Je vult hiervoor het waterreservoir en bevestigt de dweildoek aan de onderkant van de robot. Hiermee neemt de robot nog meer stof op en laat hij je vloer glimmend achter. Met deze veelzijdige robotstofzuiger ben je verzekerd van een schoon en stofvrij huis.

Pluspunten
  • Je bestuurt deze robot gemakkelijk met je mobiele telefoon. Met de lasers maakt de stofzuiger een virtuele kaart van de ruimte, waardoor hij niets over het hoofd ziet en obstakels vermijdt. Programmeer de robot op meerdere dagen vooruit, zodat je een schoonmaakschema instelt.

Minpunten
  • Met een geluidsniveau van 65 decibel, zet je de robot niet aan als je televisie kijkt.

Veelgestelde vragen over de Lenovo QY60Z51932 stofzuiger

Je kunt de Lenovo QY60Z51932 stofzuiger gebruiken voor

De Lenovo T1s. weegt 4,12 kg.

De Lenovo T1s. stofzuiger is geschikt voor .