1. overige
  2. Lenovo T1s PRO zwart.

Lenovo T1s PRO zwart. stofzuiger

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Lenovo QY61D96116 stofzuiger en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Lenovo T1s PRO zwart. en het vergelijken met onze andere stofzuigers weet jij welke stofzuiger het meest geschikt is voor jouw huishouden. Ga je voor een steelstofzuiger met of zonder stofzak, een compacte kruimeldief of kies je voor gemak en koop je een robotstofzuiger?

Specificaties Lenovo T1s PRO zwart.

Zuigkracht klasse

Geschikt voor welke vloeren

Hoe wordt de stof opgevangen?

Volume van de stofopvangbak

0,4 l

Maximaal geluidsniveau

65 dB

Gewicht

7,4 kg

Omschrijving van de Lenovo QY61D96116 stofzuiger

De Lenovo T1S Pro Zwart is een krachtige robotstofzuiger die je moeiteloos bedient. Met deze intelligente stofzuiger hoef je niet meer zelf met de stofzuiger langs je meubels te schuiven. De stofzuiger rijdt zelf automatisch rond en kan makkelijk worden bediend via de app. Je kunt een schoonmaakschema instellen voor iedere kamer en de robotstofzuiger herkent obstakels met een onzichtbare laserstraal. Met de dweilfunctie gebruik je `m ook voor het dweilen van je vloer. Je vult hiervoor het waterreservoir met water en bevestigt de doek aan de onderkant van je stofzuiger. Wanneer de accu bijna leeg is, keert de robotstofzuiger vanzelf terug naar het laadstation. Daarnaast is de stofzuiger uitgerust met een automatisch leegstation waarmee de stofbak zelfstandig wordt leeggemaakt. Deze krachtige robotstofzuiger maakt je leven een stuk gemakkelijker.

Pluspunten
  • De stofzuiger loopt automatisch naar het laadstation om zich te legen, waardoor je de stofbak niet meer elke keer hoeft te legen. Je kunt deze robot eenvoudig bedienen door je mobiele telefoon. Met behulp van laserstralen maakt de stofzuiger een virtuele kaart van de omgeving, zodat hij niks overslaat en obstakels vermijdt.

Minpunten
  • Door de willekeurige schoonmaakroute kan het zijn dat de robot delen overslaat of juist herhaalt.

Veelgestelde vragen over de Lenovo QY61D96116 stofzuiger

Je kunt de Lenovo QY61D96116 stofzuiger gebruiken voor

De Lenovo T1s PRO zwart. weegt 7,4 kg.

De Lenovo T1s PRO zwart. heeft een 0,4 l opvangbak.

De Lenovo T1s PRO zwart. stofzuiger is geschikt voor .