1. Miele
 2. Miele Boost CX1.

Miele Boost CX1. stofzuiger

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Miele 11602450 stofzuiger en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Miele Boost CX1. en het vergelijken met onze andere stofzuigers weet jij welke stofzuiger het meest geschikt is voor jouw huishouden. Ga je voor een steelstofzuiger met of zonder stofzak, een compacte kruimeldief of kies je voor gemak en koop je een robotstofzuiger?

Specificaties Miele Boost CX1.

Zuigkracht klasse

Goed

Geschikt voor welke vloeren

Hoe wordt de stof opgevangen?

Zonder zak

Volume van de stofopvangbak

Maximaal geluidsniveau

78 dB

Gewicht

7,75 kg

Omschrijving van de Miele 11602450 stofzuiger

De Miele Boost CX1 is een handig stofzuigapparaat met een flexibel vloermondstuk. Je kunt met je voet eenvoudig de stand van het vloermondstuk aanpassen, zodat je de laatste stofjes in de hoeken en plinten kunt verwijderen. Dankzij de combiborstel kun je zowel harde als zachte vloeren schoonmaken, zonder opzetstukken te wisselen. Voor het verwijderen van stof en kruimels van meubels en banken, gebruik je de meubelzuigmond of de zachte afstofborstel. Na het stofzuigen is een volledig leeg stofreservoir belangrijk. Daarom is het stofreservoir van de Miele Boost CX1 boven de prullenbak geplaatst, zodat je het gemakkelijk kunt leegmaken. Met een druk op de knop kun je de zuigkracht regelen, zodat je het apparaat kunt aanpassen aan het oppervlak dat je aan het schoonmaken bent. De kierenzuigmond maakt het stofzuigen van lastige plekken een fluitje van een cent. Met de Miele Boost CX1 heb je altijd een schone woning. Met de Miele Boost CX1 krijg je een flexibel stofzuigapparaat dat je eenvoudig kunt aanpassen aan de oppervlakken die je wilt reinigen. Je regelt de zuigkracht met een druk op de knop en het vloermondstuk pas je eenvoudig met je voet aan. Met de combiborstel kun je zowel harde als zachte vloeren schoonmaken en met de meubelzuigmond of de zachte afstofborstel verwijder je stof en kruimels van meubels en banken. Met de kierenzuigmond kun je ook lastige plekken bereiken. Na het stofzuigen leeg je het stofreservoir boven de prullenbak. Met de Miele Boost CX1 heb je altijd e.

Pluspunten
 • Je stofzuigt zowel laagpolig tapijt als niet-kwetsbare harde vloeren met de meegeleverde combiborstel

  .

  Je bespaart kosten op de lange termijn omdat er geen stofzuigerzakken nodig zijn

  .

  Je bevestigt de kleine accessoires aan de clip bij het handvat, zodat je ze altijd bij de hand hebt tijdens het schoonmaken.

Minpunten
 • Deze stofzuiger heeft met een gewicht van 7,8 kilo relatief een hoog gewicht

  .

  Je ontvangt geen parketborstel, waardoor de stofzuiger minder geschikt is om kwetsbare vloeren mee te stofzuigen.

Veelgestelde vragen over de Miele 11602450 stofzuiger

Je kunt de Miele 11602450 stofzuiger gebruiken voor Harde vloeren, Hoogpolig tapijt, Houten vloeren, Laagpolig tapijt

De Miele Boost CX1. weegt 7,75 kg.

De Miele Boost CX1. stofzuiger is geschikt voor .