1. Miele
 2. Miele Boost CX1 Active PowerLine Grafietgrijs.

Miele Boost CX1 Active PowerLine Grafietgrijs. stofzuiger

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Miele 12133580 stofzuiger en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Miele Boost CX1 Active PowerLine Grafietgrijs. en het vergelijken met onze andere stofzuigers weet jij welke stofzuiger het meest geschikt is voor jouw huishouden. Ga je voor een steelstofzuiger met of zonder stofzak, een compacte kruimeldief of kies je voor gemak en koop je een robotstofzuiger?

Specificaties Miele Boost CX1 Active PowerLine Grafietgrijs.

Zuigkracht klasse

Zeer goed

Geschikt voor welke vloeren

Hoe wordt de stof opgevangen?

Zonder zak

Volume van de stofopvangbak

Maximaal geluidsniveau

78 dB

Gewicht

7,75 kg

Omschrijving van de Miele 12133580 stofzuiger

Met de Miele Boost CX1 Active PowerLine Grafietgrijs beschadig je je meubels niet meer tijdens het stofzuigen. De stofzuiger heeft grote, ingebouwde wielen die je stofzuiger je goed volgen. Handig, als je een kleiner woonoppervlak hebt. De randen van het AirClean filter zijn gemaakt van gerecycled kunststof, waardoor deze stofzuiger een duurzame keuze is. Het stofreservoir verzamelt het stof en wanneer het vol is, leeg je het boven de prullenbak. Hierdoor blijft de zuigkracht optimaal. De combizuigmond is geschikt voor harde, niet-kwetsbare vloeren en laagpolig tapijt. Met de voet schakel je gemakkelijk tussen deze standen. Met de meegeleverde accessoires houd je je hele huis en meubels stofvrij. De kierenzuigmond, meubelzuigmond en zachte afstofborstel helpen je hierbij. Met het geavanceerde cycloon-filtratiesysteem wordt stof en vuil effectief gescheiden, waardoor de lucht die je inademt schoon is. Daarnaast is er geen contact met stof bij het leegmaken van het stofreservoir. Dit maakt het leegmaken van het stofreservoir veel hygiënischer.

Pluspunten
 • Je stofzuigt zowel laagpolig tapijt als niet-kwetsbare harde vloeren met de meegeleverde combiborstel

  .

  --> Je stofzuigt zowel laagpolig tapijt als niet-kwetsbare harde vloeren met de meegeleverde combiborstel. Je neemt kwetsbare meubels zoals je glazen salontafel of televisie af met de zachte afstofborstel

  .

  --> Je maakt kwetsbare meubels zoals je glazen salontafel of televisie schoon met de zachte afstofborstel. De kleine accessoires vind je onder de kap van de stofzuiger, zo heb je ze tijdens het schoonmaken altijd bij de hand

  .

  --> Je vindt de kleine accessoires onder de kap van de stofzuiger, zodat je ze tijdens het schoonmaken altijd bij de hand hebt.

Minpunten
 • Deze stofzuiger heeft een geluidsniveau van 78 decibel, wat herkend wordt als één van de meest luide stofzuigers

  .

  Met een gewicht van 7,7 kilogram is hij vrij zwaar, waardoor het lastiger is om hem de trap op en af te tillen.

Veelgestelde vragen over de Miele 12133580 stofzuiger

Je kunt de Miele 12133580 stofzuiger gebruiken voor Harde vloeren, Houten vloeren, Laagpolig tapijt

De Miele Boost CX1 Active PowerLine Grafietgrijs. weegt 7,75 kg.

De Miele Boost CX1 Active PowerLine Grafietgrijs. heeft een opvangbak.

De Miele Boost CX1 Active PowerLine Grafietgrijs. stofzuiger is geschikt voor .