1. Miele
  2. Miele Classic C1 PowerLine Mangorood.

Miele Classic C1 PowerLine Mangorood. stofzuiger

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Miele 12029700 stofzuiger en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Miele Classic C1 PowerLine Mangorood. en het vergelijken met onze andere stofzuigers weet jij welke stofzuiger het meest geschikt is voor jouw huishouden. Ga je voor een steelstofzuiger met of zonder stofzak, een compacte kruimeldief of kies je voor gemak en koop je een robotstofzuiger?

Specificaties Miele Classic C1 PowerLine Mangorood.

Zuigkracht klasse

Goed

Geschikt voor welke vloeren

Hoe wordt de stof opgevangen?

Met zak

Volume van de stofopvangbak

Maximaal geluidsniveau

79 dB

Gewicht

5,54 kg

Omschrijving van de Miele 12029700 stofzuiger

Met de Miele Classic C1 PowerLine Mangorood haal je een zeer krachtige stofzuiger in huis. De krachtige motor zorgt ervoor dat je in een korte tijd grote stukken vuil en stof kunt verwijderen. De meegeleverde mondstukken bevestig je makkelijk en snel aan de stofzuigerbuis. De meubelzuigmond is ideaal voor meubels en traptreden, de combiborstel voor laagpolige vloerkleden en niet-kwetsbare vloeren en de zachte afstofborstel voor kwetsbare en salontafels. Ook de kierenzuigmond biedt handigheid: hiermee kun je ook de moeilijk bereikbare plekken stofzuigen. De stofzuigerkap is perfect om alle mondstukken gemakkelijk op te bergen. Na gebruik is de Miele Classic C1 PowerLine Mangorood ook eenvoudig op te bergen, dankzij het compacte formaat.

Pluspunten
  • Je stofzuigt zowel lage pool tapijt als niet kwetsbare harde vloeren met de meegeleverde combiborstel. De kierenzuigmond gebruik je voor het leegzuigen van moeilijk bereikbare plekken zoals kieren en spleten. Door zijn compacte formaat kan je de stofzuiger gemakkelijk opbergen in de kast.

Minpunten
  • Deze stofzuiger hoort met een geluidsniveau van 79 decibel bij de meest luidruchtige stofzuigers.

Veelgestelde vragen over de Miele 12029700 stofzuiger

Je kunt de Miele 12029700 stofzuiger gebruiken voor Harde vloeren, Houten vloeren, Laagpolig tapijt

De Miele Classic C1 PowerLine Mangorood. weegt 5,54 kg.

De Miele Classic C1 PowerLine Mangorood. heeft een opvangbak.

De Miele Classic C1 PowerLine Mangorood. stofzuiger is geschikt voor .