1. Miele
  2. Miele Compact C2 PowerLine Marineblauw.

Miele Compact C2 PowerLine Marineblauw. stofzuiger

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Miele 12030230 stofzuiger en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Miele Compact C2 PowerLine Marineblauw. en het vergelijken met onze andere stofzuigers weet jij welke stofzuiger het meest geschikt is voor jouw huishouden. Ga je voor een steelstofzuiger met of zonder stofzak, een compacte kruimeldief of kies je voor gemak en koop je een robotstofzuiger?

Specificaties Miele Compact C2 PowerLine Marineblauw.

Zuigkracht klasse

Zeer goed

Geschikt voor welke vloeren

Hoe wordt de stof opgevangen?

Met zak

Volume van de stofopvangbak

Maximaal geluidsniveau

79 dB

Gewicht

5,837 kg

Omschrijving van de Miele 12030230 stofzuiger

Met de Miele Compact C2 PowerLine Marineblauw stofzuig je je huis moeiteloos. De 6 verschillende standen, waaronder de combiborstel, maken deze stofzuiger geschikt voor alle soorten vloeren. Met de meegeleverde meubelzuigmond verwijder je kruimels tussen je meubels in een handomdraai. De stofzuigerzak houdt al je stof binnen, zodat er geen stof vrijkomt bij het legen. Ook kan het snoer met één druk op de knop weer worden opgerold. Handig als je de stofzuiger opbergt. Daarnaast heeft de stofzuiger ook een handgreep aan de zijkant, waardoor je de stofzuiger gemakkelijk van de ene naar de andere kamer kunt verplaatsen. Kortom, een stofzuiger die het stofzuigen makkelijk maakt.

Pluspunten
  • Je stofzuigt zowel lage pooltapijt als niet-kwetsbare harde vloeren met de meegeleverde combiborstel. je neemt kwetsbare meubels zoals je glazen salontafel of televisie af met de zachte afstofborstel. Door het compacte formaat kun je de stofzuiger gemakkelijk opslaan in de kast.

Minpunten
  • Deze stofzuiger behoort met een geluidsniveau van 78 bij de luidste stofzuigers

    .

    Je krijgt geen turboborstel, wat betekent dat deze stofzuiger niet geschikt is voor het stofzuigen van hoogpolig tapijt en het verwijderen van dierenharen.

Veelgestelde vragen over de Miele 12030230 stofzuiger

Je kunt de Miele 12030230 stofzuiger gebruiken voor Harde vloeren, Houten vloeren, Laagpolig tapijt

De Miele Compact C2 PowerLine Marineblauw. weegt 5,837 kg.

De Miele Compact C2 PowerLine Marineblauw. heeft een opvangbak.

De Miele Compact C2 PowerLine Marineblauw. stofzuiger is geschikt voor .