1. Miele
  2. Miele Compact C2 Silence EcoLine Lotuswit.

Miele Compact C2 Silence EcoLine Lotuswit. stofzuiger

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Miele 12030240 stofzuiger en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Miele Compact C2 Silence EcoLine Lotuswit. en het vergelijken met onze andere stofzuigers weet jij welke stofzuiger het meest geschikt is voor jouw huishouden. Ga je voor een steelstofzuiger met of zonder stofzak, een compacte kruimeldief of kies je voor gemak en koop je een robotstofzuiger?

Specificaties Miele Compact C2 Silence EcoLine Lotuswit.

Zuigkracht klasse

Goed

Geschikt voor welke vloeren

Hoe wordt de stof opgevangen?

Met zak

Volume van de stofopvangbak

Maximaal geluidsniveau

67 dB

Gewicht

6,5 kg

Omschrijving van de Miele 12030240 stofzuiger

De Miele Compact C2 Silence EcoLine Lotuswit stofzuiger zorgt voor een stille en effectieve reiniging van je huis. De stofzuiger heeft een compact formaat, waardoor je hem makkelijk kunt verplaatsen en opbergen. De combizuigmond maakt de stofzuiger geschikt voor alle soorten vloeren, van harde vloeren tot lagepolig tapijt. Met de 6 verschillende standen regel je gemakkelijk de zuigkracht. Ook de accessoires zijn erg handig. Je maakt kleinere kieren en kwetsbare meubels stofvrij met de kierenzuigmond en de zachte afstofborstel. De stofzuiger is ook nog eens erg energiezuinig. Hij heeft maar een geluidsniveau van 68 decibel, lager dan de meeste Miele stofzuigers. Zo stofzuig je je huis zonder geluidsoverlast.

Pluspunten
  • Deze stofzuiger is met een geluidsniveau van 68 decibel veel stiller dan de meeste stofzuigers. Met de combiborstel kun je laagpolig tapijt en niet-kwetsbare harde vloeren stofzuigen. Met de kierenzuigmond kun je moeilijk bereikbare plekken stofzuigen, zoals kieren en spleten.

Minpunten
  • Je ontvangt geen turboborstel, waardoor de stofzuiger niet geschikt is voor het stofzuigen van hoogpolig tapijt en dierenharen

    .

    Deze stofzuiger is met een gewicht van 6,5 kilo vrij zwaar, waardoor je hem moeilijker de trap op en af kunt tillen.

Veelgestelde vragen over de Miele 12030240 stofzuiger

Je kunt de Miele 12030240 stofzuiger gebruiken voor Harde vloeren, Houten vloeren, Laagpolig tapijt

De Miele Compact C2 Silence EcoLine Lotuswit. weegt 6,5 kg.

De Miele Compact C2 Silence EcoLine Lotuswit. heeft een opvangbak.

De Miele Compact C2 Silence EcoLine Lotuswit. stofzuiger is geschikt voor .