1. Miele
  2. Miele Complete C2 Tango PowerLine Mangorood.

Miele Complete C2 Tango PowerLine Mangorood. stofzuiger

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Miele 12034720 stofzuiger en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Miele Complete C2 Tango PowerLine Mangorood. en het vergelijken met onze andere stofzuigers weet jij welke stofzuiger het meest geschikt is voor jouw huishouden. Ga je voor een steelstofzuiger met of zonder stofzak, een compacte kruimeldief of kies je voor gemak en koop je een robotstofzuiger?

Specificaties Miele Complete C2 Tango PowerLine Mangorood.

Zuigkracht klasse

Zeer goed

Geschikt voor welke vloeren

Hoe wordt de stof opgevangen?

Met zak

Volume van de stofopvangbak

Maximaal geluidsniveau

80 dB

Gewicht

6,973 kg

Omschrijving van de Miele 12034720 stofzuiger

Met de Miele Complete C2 Tango PowerLine Mangorood ervaar je een schoon en gezond huis. De stofzuiger is uitgerust met een innovatief AirClean-filter dat stof, pollen en andere allergenen uit de lucht filtert. Daarnaast beschikt de stofzuiger over een hygiëne filter dat stof en bacteriën uit het stofzuigresultaat filtreert. Met het hendelbedieningssysteem aan de bovenzijde pas je de zuigkracht gemakkelijk aan naar jouw situatie. Ook met de combiborstel kun je makkelijk van harde vloeren naar laagpolig tapijt switchen. Daarnaast kun je met de bijbehorende meubel- en afstofborstel kwetsbare meubels stofvrij maken zonder ze te beschadigen. Na het stofzuigen rol je het snoer met één druk op de knop in en bevestig je de steel aan de zijkant van de stofzuiger. Zo kun je de Miele Complete C2 Tango PowerLine Mangorood netjes opbergen. Geniet van een schoon en gezond huis met de Miele Complete C2 Tango PowerLine Mangorood!

Pluspunten
  • Je stofzuigt zowel lage-pool tapijt als niet-kwetsbare harde vloeren met de meegeleverde combiborstel. De kierenzuigmond gebruik je voor het leegzuigen van moeilijk bereikbare plekken zoals kieren en spleten. Je neemt kwetsbare meubels zoals je glazen salontafel of televisie af met de zachte afstofborstel.

Minpunten
  • Deze stofzuiger behoort met een geluidsniveau van 80 decibel tot de meest luide stofzuigers

    .

    Het snoer is met 6,5 meter vrij kort, dus je zal af en toe van stopcontact moeten wisselen.

Veelgestelde vragen over de Miele 12034720 stofzuiger

Je kunt de Miele 12034720 stofzuiger gebruiken voor Harde vloeren, Houten vloeren, Laagpolig tapijt

De Miele Complete C2 Tango PowerLine Mangorood. weegt 6,973 kg.

De Miele Complete C2 Tango PowerLine Mangorood. heeft een opvangbak.

De Miele Complete C2 Tango PowerLine Mangorood. stofzuiger is geschikt voor .