1. Miele
 2. Miele Complete C3 Active PowerLine Currygeel.

Miele Complete C3 Active PowerLine Currygeel. stofzuiger

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Miele 12132650 stofzuiger en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Miele Complete C3 Active PowerLine Currygeel. en het vergelijken met onze andere stofzuigers weet jij welke stofzuiger het meest geschikt is voor jouw huishouden. Ga je voor een steelstofzuiger met of zonder stofzak, een compacte kruimeldief of kies je voor gemak en koop je een robotstofzuiger?

Specificaties Miele Complete C3 Active PowerLine Currygeel.

Zuigkracht klasse

Zeer goed

Geschikt voor welke vloeren

Hoe wordt de stof opgevangen?

Met zak

Volume van de stofopvangbak

Maximaal geluidsniveau

77 dB

Gewicht

7,263 kg

Omschrijving van de Miele 12132650 stofzuiger

Met de Miele Complete C3 Active PowerLine Currygeel heb je een krachtige stofzuiger om al je vloeren en tapijten mee schoon te maken. De combiborstel schakel je eenvoudig om door op een voetpedaal te drukken, waardoor je de optimale zuigkracht kunt gebruiken op verschillende vloertypen. Met het lange snoer van 8,5 meter kun je gemakkelijk overal bij. Onder de kap vind je verschillende accessoires waarmee je je huis grondig kunt stofzuigen. De zachte afstofborstel is geschikt om je kwetsbare meubels stofvrij te maken. Ook voor de smalle kieren en plinten heb je de perfecte accessoire, de kierenzuigmond. Je gebruikt de meubelzuigmond voor je beklede meubels of autobekleding. Al het opgezogen stof wordt verzameld in de stofzuigerzak die je gemakkelijk kunt verwijderen als hij vol is. Met de Miele Complete C3 Active PowerLine Currygeel is je huis in een mum van tijd weer stralend schoon. Dankzij de combiborstel en de verschillende accessoires kun je al je vloeren en meubels eenvoudig stofvrij maken. Met het lange snoer kun je moeiteloos overal bij. En als de stofzuigerzak vol is, gooi je deze gemakkelijk weg.

Pluspunten
 • Je stofzuigt zowel met de meegeleverde combiborstel tapijt met lage pool als harde vloeren die niet kwetsbaar zijn

  .

  Je neemt kwetsbare meubels zoals je glazen salontafel of televisie af met de zachte afstofborstel

  .

  De kleine accessoires vind je onder de kap van de stofzuiger, zo heb je ze altijd bij de hand als je aan het schoonmaken bent.

Minpunten
 • Deze stofzuiger heeft een geluidsniveau van 77 decibel, wat maakt dat hij tot de meest luide stofzuigers behoort

  .

  Er wordt geen parketborstel meegeleverd, waardoor het niet geschikt is voor het stofzuigen van houten en andere harde, kwetsbare vloeren.

Veelgestelde vragen over de Miele 12132650 stofzuiger

Je kunt de Miele 12132650 stofzuiger gebruiken voor Harde vloeren, Houten vloeren, Laagpolig tapijt

De Miele Complete C3 Active PowerLine Currygeel. weegt 7,263 kg.

De Miele Complete C3 Active PowerLine Currygeel. heeft een opvangbak.

De Miele Complete C3 Active PowerLine Currygeel. stofzuiger is geschikt voor .