1. Miele
  2. Miele Complete C3 Allergy PowerLine Techblauw.

Miele Complete C3 Allergy PowerLine Techblauw. stofzuiger

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Miele 12031800 stofzuiger en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Miele Complete C3 Allergy PowerLine Techblauw. en het vergelijken met onze andere stofzuigers weet jij welke stofzuiger het meest geschikt is voor jouw huishouden. Ga je voor een steelstofzuiger met of zonder stofzak, een compacte kruimeldief of kies je voor gemak en koop je een robotstofzuiger?

Specificaties Miele Complete C3 Allergy PowerLine Techblauw.

Zuigkracht klasse

Zeer goed

Geschikt voor welke vloeren

Allergieën

Hoe wordt de stof opgevangen?

Met zak

Volume van de stofopvangbak

Maximaal geluidsniveau

73 dB

Gewicht

7,428 kg

Omschrijving van de Miele 12031800 stofzuiger

De Miele Complete C3 PowerLine Allergy Techblauw is een stofzuiger met een speciale HEPA 13-filter waarmee je minder last hebt van fijne stofdeeltjes, pollen en andere allergenen. Door dit filter blijft de uitblaaslucht schoon en heb je minder last van irritatie aan je luchtwegen. De stofzuigerstang heeft een ergonomisch handvat waardoor je met minder moeite door de ruimte beweegt en je gemakkelijk de scherpe bochten maakt. Verder bevat de stofzuiger een combiborstel waarmee je zowel op harde vloeren als laagpolig tapijt kunt stofzuigen. Ook de accessoires zijn binnen handbereik en bevinden zich onder de kap van de stofzuiger. Deze stofzuiger is daarmee ideaal voor mensen die allergisch zijn voor stof en die vaak niezen.

Pluspunten
  • Dankzij het HEPA 13-filter is het zeer geschikt voor mensen met een stofallergie. De kleine accessoires bevinden zich onder de kap van de stofzuiger, zodat je ze altijd bij de hand hebt tijdens het schoonmaken. Je kunt zowel laagpolig tapijt als niet-kwetsbare harde vloeren stofzuigen met de meegeleverde combiborstel.

Minpunten
  • Deze stofzuiger heeft een geluid van 73 decibel en is hierdoor erg luid

    .

    U ontvangt geen parketborstel, waardoor de stofzuiger niet geschikt is voor het stofzuigen van houten en andere harde en kwetsbare vloeren.

Veelgestelde vragen over de Miele 12031800 stofzuiger

Je kunt de Miele 12031800 stofzuiger gebruiken voor Harde vloeren, Houten vloeren, Laagpolig tapijt

De Miele Complete C3 Allergy PowerLine Techblauw. weegt 7,428 kg.

De Miele Complete C3 Allergy PowerLine Techblauw. heeft een opvangbak.

De Miele Complete C3 Allergy PowerLine Techblauw. stofzuiger is geschikt voor Allergieën.