1. Miele
  2. Miele Complete C3 Comfort PowerLine Grafietgrijs.

Miele Complete C3 Comfort PowerLine Grafietgrijs. stofzuiger

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Miele 12031700 stofzuiger en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Miele Complete C3 Comfort PowerLine Grafietgrijs. en het vergelijken met onze andere stofzuigers weet jij welke stofzuiger het meest geschikt is voor jouw huishouden. Ga je voor een steelstofzuiger met of zonder stofzak, een compacte kruimeldief of kies je voor gemak en koop je een robotstofzuiger?

Specificaties Miele Complete C3 Comfort PowerLine Grafietgrijs.

Zuigkracht klasse

Zeer goed

Geschikt voor welke vloeren

Hoe wordt de stof opgevangen?

Met zak

Volume van de stofopvangbak

Maximaal geluidsniveau

73 dB

Gewicht

7,574 kg

Omschrijving van de Miele 12031700 stofzuiger

De Miele Complete C3 Comfort PowerLine Grafietgrijs is de perfecte stofzuiger voor een comfortabele stofzuigervaring. Met het innovatieve handvat stel je de zuigkracht precies af op de vloer en bedien je de stofzuiger met de lichte druk van je duim. Naast het comfortabele handvat, beschikt de stofzuiger ook over een combiborstel, die je gemakkelijk met je voet omschakelt. Zo kun je zowel harde vloeren als laagpolig tapijt of vloerkleden stofzuigen. Ook kun je met de accessoires onder de kap gemakkelijk je plinten en kwetsbare meubels stofvrij maken. Daarnaast heeft de stofzuiger ook een meubel- en kierenzuigmond, waarmee je ook moeiteloos de smalste kieren onder en tussen je meubels kunt bereiken. Met de Miele Complete C3 Comfort PowerLine Grafietgrijs stofzuig je zo comfortabel als nooit tevoren. Met de Miele Complete C3 Comfort PowerLine Grafietgrijs stofzuig je snel, comfortabel en grondig. Met de innovatieve besturing, het comfortabele handvat en de combiborstel, kun je de zuigkracht precies aanpassen aan de vloer. Met de accessoires onder de kap maak je gemakkelijk je plinten en kwetsbare meubels stofvrij. Ook de meubel- en kierenzuigmond maakt het stofzuigen nog gemakkelijker. Zo bereik je zelfs de smalste kieren onder en tussen je meubels. Met de Miele Complete C3 Comfort PowerLine Grafietgrijs stofzuig je zo comfortabel als nooit tevoren.

Pluspunten
  • Je bedient deze stofzuiger eenvoudig via het handvat, waardoor je niet hoeft te bukken. Je stofzuigt zowel laagpolig tapijt als niet-kwetsbare harde vloeren met de bijgeleverde combiborstel. De kleine accessoires vind je onder de kap van de stofzuiger, zodat je ze altijd bij de hand hebt tijdens het schoonmaken.

Minpunten
  • Deze stofzuiger heeft een geluidsniveau van 73 decibel, wat erg luid is

    .

    Ook is deze stofzuiger 7,5 kilo, wat vrij zwaar is waardoor hij moeilijker de trap op en af te tillen is.

Veelgestelde vragen over de Miele 12031700 stofzuiger

Je kunt de Miele 12031700 stofzuiger gebruiken voor Harde vloeren, Houten vloeren, Laagpolig tapijt

De Miele Complete C3 Comfort PowerLine Grafietgrijs. weegt 7,574 kg.

De Miele Complete C3 Comfort PowerLine Grafietgrijs. heeft een opvangbak.

De Miele Complete C3 Comfort PowerLine Grafietgrijs. stofzuiger is geschikt voor .