1. Miele
  2. Miele Triflex HX2 Cat & Dog Obsidiaanzwart.

Miele Triflex HX2 Cat & Dog Obsidiaanzwart. stofzuiger

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Miele 11806000 stofzuiger en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Miele Triflex HX2 Cat & Dog Obsidiaanzwart. en het vergelijken met onze andere stofzuigers weet jij welke stofzuiger het meest geschikt is voor jouw huishouden. Ga je voor een steelstofzuiger met of zonder stofzak, een compacte kruimeldief of kies je voor gemak en koop je een robotstofzuiger?

Specificaties Miele Triflex HX2 Cat & Dog Obsidiaanzwart.

Zuigkracht klasse

Zeer goed

Geschikt voor welke vloeren

Allergieën, Dierenharen

Hoe wordt de stof opgevangen?

Zonder zak

Volume van de stofopvangbak

0,5 l

Maximaal geluidsniveau

77 dB

Gewicht

3,63 kg

Omschrijving van de Miele 11806000 stofzuiger

Met de Miele Triflex HX2 Cat & Dog Obsidiaanzwart stofzuig je gemakkelijk haren van je huisdier op. De mini turboborstel helpt je hierbij. Daarnaast neemt het HEPA 15-filter tot 99,99 procent aan kleine stofdeeltjes op, waardoor elke kamer een allergievriendelijke ruimte wordt. Bovendien is de steelstofzuiger geschikt voor grote schoonmaakklussen, dankzij de lange accuduur van 60 minuten. Je gebruikt de stofzuiger ook voor het opzuigen van kruimels rondom de eettafel, dankzij de geïntegreerde kruimeldief. Met de led verlichting op de combizuigmond is dit goed zichtbaar onder meubels en in donkere hoeken. De opvangbak is gemakkelijk met één klik te legen. Vervolgens berg je `m op aan de wandoplader. Met de Miele Triflex HX2 Cat & Dog Obsidiaanzwart stofzuig je snel, efficiënt en moeiteloos je hele huis. De stofzuiger heeft een 12-voudig luchtfiltratiesysteem waardoor je niet alleen van haren van je huisdier afkomt, maar ook van stof, pollen en andere allergenen. Met het stevige accupakket stofzuig je tot wel 60 minuten en daarnaast heeft de stofzuiger een zuigkracht van 225 airwatts. Ook bij het opzuigen van kruimels is de stofzuiger ideaal met de geïntegreerde kruimeldief. Met de verlichte combizuigmond zie je gemakkelijk elk stofje en de opvangbak is met één klik te legen. Kortom, de Miele Triflex HX2 Cat & Dog Obsidiaanzwart is een alleskunner die je gemakkelijk aan de wandoplader kunt opbergen.

Pluspunten
  • Je verwijdert diervacht eenvoudig van je bank en ander bekleed meubilair met de mini turboborstel. De stofzuiger maakt gebruik van een HEPA 15-filter, waardoor het filter kleine stofdeeltjes tot 99,99% opzuigt. De LED-verlichte vloerzuigmond verbetert je zicht op donkere plekken, zoals onder de bank en onder je bed.

Minpunten
  • Deze stofzuiger maakt met een geluid van 77 decibel veel lawaai.

Veelgestelde vragen over de Miele 11806000 stofzuiger

Je kunt de Miele 11806000 stofzuiger gebruiken voor Harde vloeren, Hoogpolig tapijt, Houten vloeren, Laagpolig tapijt

De Miele Triflex HX2 Cat & Dog Obsidiaanzwart. weegt 3,63 kg.

De Miele Triflex HX2 Cat & Dog Obsidiaanzwart. heeft een 0,5 l opvangbak.

De Miele Triflex HX2 Cat & Dog Obsidiaanzwart. stofzuiger is geschikt voor Allergieën, Dierenharen.