1. Miele
  2. Miele Triflex HX2 Sprinter Cashmere Grijs.

Miele Triflex HX2 Sprinter Cashmere Grijs. stofzuiger

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Miele 11897010 stofzuiger en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Miele Triflex HX2 Sprinter Cashmere Grijs. en het vergelijken met onze andere stofzuigers weet jij welke stofzuiger het meest geschikt is voor jouw huishouden. Ga je voor een steelstofzuiger met of zonder stofzak, een compacte kruimeldief of kies je voor gemak en koop je een robotstofzuiger?

Specificaties Miele Triflex HX2 Sprinter Cashmere Grijs.

Zuigkracht klasse

Zeer goed

Geschikt voor welke vloeren

Allergieën, Dierenharen

Hoe wordt de stof opgevangen?

Zonder zak

Volume van de stofopvangbak

0,5 l

Maximaal geluidsniveau

77 dB

Gewicht

3,63 kg

Omschrijving van de Miele 11897010 stofzuiger

Met de Miele Triflex HX2 Sprinter Cashmere Grijs heb je altijd voldoende stofzuigkracht om de kamer streeploos schoon te maken. De stofzuiger is uitgerust met twee accu's, die samen goed zijn voor zo'n 120 minuten stofzuigen. De HEPA 15-filter, die maar liefst 99,99 procent aan kleine stofdeeltjes opneemt, maakt iedere kamer allergievriendelijk. Door de geïntegreerde kruimeldief kun je gemakkelijk kruimels rondom de eettafel opzuigen. Met de flexibele kierenzuigmond kom je ook op moeilijk bereikbare plekken. De turbo zuigmond is ideaal voor het opzuigen van hardnekkig vuil, zoals dierenharen. Als je klaar bent met stofzuigen, klik je de opvangbak gemakkelijk met één klik leeg. De stofzuiger bewaar je vervolgens makkelijk aan de wandoplader. Met de Miele Triflex HX2 Sprinter Cashmere Grijs stofzuig je altijd schoon en snel.

Pluspunten
  • Door de extra accu die je ontvangt, verleng je de gebruiksduur van 60 minuten naar 120 minuten, zodat je de klus ononderbroken kan afmaken. De stofzuiger gebruikt een HEPA 15-filter, waardoor het filter kleine stofdeeltjes voor 99,99% opneemt. In slechts 4 uur is de stofzuiger weer volledig opgeladen en klaar om te gebruiken.

Minpunten
  • Deze stofzuiger maakt met een geluid van 77 decibel veel lawaai.

Veelgestelde vragen over de Miele 11897010 stofzuiger

Je kunt de Miele 11897010 stofzuiger gebruiken voor Harde vloeren, Hoogpolig tapijt, Houten vloeren, Laagpolig tapijt

De Miele Triflex HX2 Sprinter Cashmere Grijs. weegt 3,63 kg.

De Miele Triflex HX2 Sprinter Cashmere Grijs. heeft een 0,5 l opvangbak.

De Miele Triflex HX2 Sprinter Cashmere Grijs. stofzuiger is geschikt voor Allergieën, Dierenharen.