1. overige
  2. Neato D10 Intelligent Robot Vacuum EMEA.

Neato D10 Intelligent Robot Vacuum EMEA. stofzuiger

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Neato 945-0367 stofzuiger en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Neato D10 Intelligent Robot Vacuum EMEA. en het vergelijken met onze andere stofzuigers weet jij welke stofzuiger het meest geschikt is voor jouw huishouden. Ga je voor een steelstofzuiger met of zonder stofzak, een compacte kruimeldief of kies je voor gemak en koop je een robotstofzuiger?

Specificaties Neato D10 Intelligent Robot Vacuum EMEA.

Zuigkracht klasse

Geschikt voor welke vloeren

Hoe wordt de stof opgevangen?

Volume van de stofopvangbak

0,7 l

Maximaal geluidsniveau

67 dB

Gewicht

3,34 kg

Omschrijving van de Neato 945-0367 stofzuiger

De Neato D10 Intelligent Robot Vacuum EMEA heeft een uniek, vlak voorkant, waardoor hij gemakkelijk in alle hoeken en kieren komt. Met een middenborstel van bijna 30 centimeter, is hij ook geschikt voor tapijt tot 1,5 centimeter. Daarnaast heeft de robot een turbomodus, waardoor hij extra effectief schoonmaakt. Bedienen gaat gemakkelijk via de app, waarmee je een schoonmaakschema instelt en bepaalt in welke ruimtes hij wel of niet mag komen. De accuduur van de robot is 150 minuten. Als hij leeg is, keert hij automatisch terug naar het laadstation om vervolgens opnieuw aan zijn schoonmaakronde te beginnen. De Neato D10 Intelligent Robot Vacuum EMEA is een uiterst efficiënte robotstofzuiger die in alle hoeken komt. Met een middenborstel van bijna 30 centimeter en de turbomodus, maakt hij ook tapijt tot 1,5 centimeter extra goed schoon. Bedienen is eenvoudig via de app. Bovendien keert hij automatisch terug naar het laadstation als de accu leeg is, waarna hij verder gaat waar hij gebleven was. Zo hoef je nooit meer zelf achter `m aan te gaan.

Pluspunten
  • De robot heeft een lange accuduur van 150 minuten, wat hem uitermate geschikt maakt voor grotere huishoudens. Met de lasers maakt de stofzuiger een virtuele kaart van de ruimte, zodat hij niets overslaat en obstakels vermijdt. Programmeer de robot meerdere dagen vooruit via de app, zodat je een schoonmaakschema kunt instellen.

Minpunten
  • Met een geluidsniveau van 67 decibel zet je de robot niet aan als je tv kijkt.

Veelgestelde vragen over de Neato 945-0367 stofzuiger

Je kunt de Neato 945-0367 stofzuiger gebruiken voor

De Neato D10 Intelligent Robot Vacuum EMEA. weegt 3,34 kg.

De Neato D10 Intelligent Robot Vacuum EMEA. heeft een 0,7 l opvangbak.

De Neato D10 Intelligent Robot Vacuum EMEA. stofzuiger is geschikt voor .