1. overige
  2. Neato D9 Intelligent Robot Vacuum EMEA.

Neato D9 Intelligent Robot Vacuum EMEA. stofzuiger

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Neato 945-0358 stofzuiger en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Neato D9 Intelligent Robot Vacuum EMEA. en het vergelijken met onze andere stofzuigers weet jij welke stofzuiger het meest geschikt is voor jouw huishouden. Ga je voor een steelstofzuiger met of zonder stofzak, een compacte kruimeldief of kies je voor gemak en koop je een robotstofzuiger?

Specificaties Neato D9 Intelligent Robot Vacuum EMEA.

Zuigkracht klasse

Geschikt voor welke vloeren

Hoe wordt de stof opgevangen?

Volume van de stofopvangbak

0,7 l

Maximaal geluidsniveau

68 dB

Gewicht

3,34 kg

Omschrijving van de Neato 945-0358 stofzuiger

De Neato D9 Intelligent Robot Vacuum EMEA is een slimme robotstofzuiger die je huis op geen enkele manier overslaat. Dankzij de vlakke voorkant komt hij gemakkelijk in hoekjes en kieren. Je kunt via de app een schoonmaakschema instellen, waarna de stofzuiger op eigen houtje aan de slag gaat. Op een volle accu gaat hij ruim 3 uur mee. Daarna keert hij automatisch terug naar het laadstation, om vervolgens, als hij opgeladen is, verder te gaan waar hij gebleven was. Met de brede zuigmond en de slimme laser technologie brengt hij alle ruimtes goed in kaart. Wil je dat de robot juist wel of niet bepaalde ruimtes schoonmaakt? Met de virtuele muur of no-go-zone stel je dit gemakkelijk in. Zo wordt het huis altijd optimaal gereinigd.

Pluspunten
  • Programmeer de robot voor meerdere dagen vooruit, zodat je een schoonmaakschema instelt. De stofopvang heeft een inhoud van 0,7 liter, wat groter is dan bij andere robotstofzuigers. Wanneer de accu is opgeladen, rijdt de robotstofzuiger automatisch terug naar de plek waar hij was gebleven.

Minpunten
  • Met een geluidsniveau van 68 decibel mag je de robot niet aanzetten als je televisie aan hebt staan.

Veelgestelde vragen over de Neato 945-0358 stofzuiger

Je kunt de Neato 945-0358 stofzuiger gebruiken voor

De Neato D9 Intelligent Robot Vacuum EMEA. weegt 3,34 kg.

De Neato D9 Intelligent Robot Vacuum EMEA. heeft een 0,7 l opvangbak.

De Neato D9 Intelligent Robot Vacuum EMEA. stofzuiger is geschikt voor .