1. Nilfisk
  2. Nilfisk Easy 20V.

Nilfisk Easy 20V. stofzuiger

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Nilfisk 128.390.005 stofzuiger en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Nilfisk Easy 20V. en het vergelijken met onze andere stofzuigers weet jij welke stofzuiger het meest geschikt is voor jouw huishouden. Ga je voor een steelstofzuiger met of zonder stofzak, een compacte kruimeldief of kies je voor gemak en koop je een robotstofzuiger?

Specificaties Nilfisk Easy 20V.

Zuigkracht klasse

Standaard

Geschikt voor welke vloeren

Dierenharen

Hoe wordt de stof opgevangen?

Zonder zak

Volume van de stofopvangbak

0,6 l

Maximaal geluidsniveau

75 dB

Gewicht

3,1 kg

Omschrijving van de Nilfisk 128.390.005 stofzuiger

De Nilfisk Easy 20V is een veelzijdige steelstofzuiger die je kan gebruiken voor zowel het stofzuigen als het zuigen van kruimels. Met een accuduur van 50 minuten en een prijs die betaalbaar is, heb je een stofzuiger die het hele huis schoon kan maken. De verlichting op de voorkant van de zuigmond zorgt ervoor dat je beter ziet waar stof en kruimels liggen, zelfs op donkere plekken, zoals onder de bank. En als je de chipskruimels van gisterenavond van de bank wilt zuigen, dan klik je gewoon de kruimelzuiger los van de steel. Het gebruiksgemak van de Nilfisk Easy 20V maakt het stofzuigen nog makkelijker. De steelstofzuiger heeft een ergonomisch ontwerp waardoor hij gemakkelijk te hanteren is. De stofzuiger is ook uitgerust met een speciale houder voor de steel, zodat je de steelstofzuiger eenvoudig kunt opbergen als je klaar bent met stofzuigen. De Nilfisk Easy 20V is een geweldige optie voor wie op zoek is naar een betaalbare stofzuiger die gemakkelijk in gebruik is.

Pluspunten
  • In de laagste zuigstand kun je 50 minuten lang het huis stofzuigen. Dankzij de verlichting op de zuigmond kun je beter zien waar het vuil ligt

    .

    Het is erg veelzijdig in gebruik dankzij de kruimelzuiger die losgekoppeld kan worden van de steel.

Minpunten
  • Je hangt deze stofzuiger niet aan een wandlader, maar parkeer je hem in de parkeerstand. Je krijgt geen accessoires voor kleine stofzuigklussen, zoals een kierenzuigmond of mini-turboborstel.

Veelgestelde vragen over de Nilfisk 128.390.005 stofzuiger

Je kunt de Nilfisk 128.390.005 stofzuiger gebruiken voor Harde vloeren, Houten vloeren, Laagpolig tapijt

De Nilfisk Easy 20V. weegt 3,1 kg.

De Nilfisk Easy 20V. stofzuiger is geschikt voor Dierenharen.