1. Nilfisk
  2. Nilfisk One LBB10P08A.

Nilfisk One LBB10P08A. stofzuiger

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Nilfisk 128390112 stofzuiger en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Nilfisk One LBB10P08A. en het vergelijken met onze andere stofzuigers weet jij welke stofzuiger het meest geschikt is voor jouw huishouden. Ga je voor een steelstofzuiger met of zonder stofzak, een compacte kruimeldief of kies je voor gemak en koop je een robotstofzuiger?

Specificaties Nilfisk One LBB10P08A.

Zuigkracht klasse

Goed

Geschikt voor welke vloeren

Allergieën, Dierenharen

Hoe wordt de stof opgevangen?

Met zak

Volume van de stofopvangbak

Maximaal geluidsniveau

76 dB

Gewicht

4,5 kg

Omschrijving van de Nilfisk 128390112 stofzuiger

Met de Nilfisk One LBB10P08A heb je een betrouwbare en energiezuinige stofzuiger in huis. De combiborstel is uitgerust met een schakelstuk dat je kunt omzetten als je een andere ondergrond aantreft. Als je bijvoorbeeld op tapijt stofzuigt, dan zet je het schakelstuk op vacuum, waardoor zelfs het kleinste stofje wordt opgezogen. Maar als je een harde vloer stofzuigt, zet je de vloerzuigmond om. Hierdoor worden er kleine borstelhaartjes uitgeschoven. Zo voorkom je krassen en glijd je makkelijker over de ondergrond. Naast de combiborstel ontvang je ook een meubelzuigmond en een zachte afstofborstel. Met deze accessoires kun je de mogelijkheden van de Nilfisk One uitbreiden en zo je hele huis schoonmaken. De meubelzuigmond is bijvoorbeeld perfect om je sofa mee te stofzuigen en met de afstofborstel maak je je vitrine weer helemaal stralend schoon.

Pluspunten
  • De stofzuiger is milieuvriendelijk en energiezuinig met energieklasse A+

    .

    De zachte afstofborstel gebruik je voor kwetsbare meubels, zoals glazen salontafels of een tv. Dankzij het opbergvak in de stofzuiger heb je altijd de benodigde accessoires bij de hand.

Minpunten
  • Wordt niet geleverd met een parketborstel of turboborstel voor kwetsbare vloeren, dierenharen of tapijten.

Veelgestelde vragen over de Nilfisk 128390112 stofzuiger

Je kunt de Nilfisk 128390112 stofzuiger gebruiken voor Harde vloeren, Hoogpolig tapijt, Laagpolig tapijt

De Nilfisk One LBB10P08A. weegt 4,5 kg.

De Nilfisk One LBB10P08A. stofzuiger is geschikt voor Allergieën, Dierenharen.