1. Nilfisk
 2. Nilfisk VP930 Rood.

Nilfisk VP930 Rood. stofzuiger

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Nilfisk 107415574 stofzuiger en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Nilfisk VP930 Rood. en het vergelijken met onze andere stofzuigers weet jij welke stofzuiger het meest geschikt is voor jouw huishouden. Ga je voor een steelstofzuiger met of zonder stofzak, een compacte kruimeldief of kies je voor gemak en koop je een robotstofzuiger?

Specificaties Nilfisk VP930 Rood.

Zuigkracht klasse

Zeer goed

Geschikt voor welke vloeren

Hoe wordt de stof opgevangen?

Met zak

Volume van de stofopvangbak

Maximaal geluidsniveau

71 dB

Gewicht

7 kg

Omschrijving van de Nilfisk 107415574 stofzuiger

De Nilfisk VP930 Rood is de ideale stofzuiger voor al uw grote schoonmaakwerk. Met een opslagcapaciteit van maar liefst 15 liter kunt u gerust alle grotere oppervlakken aan. De stofzuiger is meer dan geschikt voor hotels, scholen, kantoren en ziekenhuizen. Dankzij het slimme ontwerp is de stofzuiger extreem stil tijdens het stofzuigen, maar heeft het ook nog eens uitstekende zuigprestaties. U kunt er zeker van zijn dat de Nilfisk VP930 Rood het werk efficiënt en stil zal verrichten. De Nilfisk VP930 Rood is gebouwd met robuuste materialen, waardoor hij geschikt is voor het intensieve en veeleisende werk. De stofzuiger is ook voorzien van een speciale filtertechnologie die de luchtstroom optimaliseert en het energieverlies minimaliseert. Daarnaast is de Nilfisk VP930 Rood ook voorzien van een verscheidenheid aan handige accessoires om uw schoonmaakwerk zo effectief mogelijk te maken. Bovendien is de stofzuiger gemakkelijk te bedienen en heeft het een lange levensduur.

Pluspunten
 • De stofopvang van 10 liter maakt de stofzuiger erg geschikt voor grote schoonmaakwerkzaamheden

  .

  De combiborstel is geschikt voor het stofzuigen van zowel harde vloeren als kortpolig tapijt

  .

  Dankzij het lange snoer van 10 meter heb je een actieradius van 12 meter, waardoor je niet vaak van stopcontact moet wisselen.

Minpunten
 • Je ontvangt geen parket- en turboborstel, wat de stofzuiger ongeschikt maakt voor het stofzuigen van harde, kwetsbare vloeren, hoogpolig tapijt en dierenharen

  .

  Dit stofzuiger is met een gewicht van 7 kilo behoorlijk zwaar, waardoor je het minder gemakkelijk de trap op en af kunt tillen.

Veelgestelde vragen over de Nilfisk 107415574 stofzuiger

Je kunt de Nilfisk 107415574 stofzuiger gebruiken voor Harde vloeren, Hoogpolig tapijt, Laagpolig tapijt

De Nilfisk VP930 Rood. weegt 7 kg.

De Nilfisk VP930 Rood. stofzuiger is geschikt voor .