1. Numatic
 2. Numatic Henry Quick HEN100G graphite.

Numatic Henry Quick HEN100G graphite. stofzuiger

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Numatic 915026 stofzuiger en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Numatic Henry Quick HEN100G graphite. en het vergelijken met onze andere stofzuigers weet jij welke stofzuiger het meest geschikt is voor jouw huishouden. Ga je voor een steelstofzuiger met of zonder stofzak, een compacte kruimeldief of kies je voor gemak en koop je een robotstofzuiger?

Specificaties Numatic Henry Quick HEN100G graphite.

Zuigkracht klasse

Goed

Geschikt voor welke vloeren

Dierenharen

Hoe wordt de stof opgevangen?

Zonder zak

Volume van de stofopvangbak

1 l

Maximaal geluidsniveau

85 dB

Gewicht

3,2 kg

Omschrijving van de Numatic 915026 stofzuiger

Numatic Henry Quick HEN100G graphite is een zeer handige steelstofzuiger voor het grondig stofzuigen van je tapijt en vloerkleden. De ronddraaiende borstel met harde haren in de combizuigmond is perfect voor het verwijderen van dierenharen. Met de steelstofzuiger kun je ook gemakkelijk je plinten en meubels stof- en kruimelvrij maken. De steelstofzuiger heeft een accu die een uur meegaat en na 4 uur weer opgeladen is. De meegeleverde pods zijn de filters en de stofzuigerzak die het stof samenpersen, waardoor het stofreservoir langer schoon blijft. Ook komt er geen stof vrij tijdens het legen. Met de geurcapsule laat de steelstofzuiger een heerlijke frisse geur achter. Met Numatic Henry Quick HEN100G graphite heb je een krachtige steelstofzuiger die je langer schoon houdt.

Pluspunten
 • Je stofzuigt ook hoogpolig tapijt en verwijdert dierenharen eenvoudig met de ronddraaiende borstelharen in de vloerzuigmond

  .

  De stofzuiger is veelzijdig in gebruik dankzij de kruimelzuiger die je gemakkelijk loskoppelt van de steel

  .

  In slechts 4 uur is de steelstofzuiger volledig opgeladen en klaar voor gebruik.

Minpunten
 • Op de turbostand gebruik je de stofzuiger maximaal 15 minuten. Je ontvangt geen parketborstel, waardoor de stofzuiger minder geschikt is om houten en harde, kwetsbare vloeren te stofzuigen.

Veelgestelde vragen over de Numatic 915026 stofzuiger

Je kunt de Numatic 915026 stofzuiger gebruiken voor Harde vloeren, Hoogpolig tapijt, Houten vloeren, Laagpolig tapijt

De Numatic Henry Quick HEN100G graphite. weegt 3,2 kg.

De Numatic Henry Quick HEN100G graphite. heeft een 1 l opvangbak.

De Numatic Henry Quick HEN100G graphite. stofzuiger is geschikt voor Dierenharen.