1. Numatic
 2. Numatic Hetty Quick HTY100P roze.

Numatic Hetty Quick HTY100P roze. stofzuiger

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Numatic 915028 stofzuiger en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Numatic Hetty Quick HTY100P roze. en het vergelijken met onze andere stofzuigers weet jij welke stofzuiger het meest geschikt is voor jouw huishouden. Ga je voor een steelstofzuiger met of zonder stofzak, een compacte kruimeldief of kies je voor gemak en koop je een robotstofzuiger?

Specificaties Numatic Hetty Quick HTY100P roze.

Zuigkracht klasse

Goed

Geschikt voor welke vloeren

Dierenharen

Hoe wordt de stof opgevangen?

Zonder zak

Volume van de stofopvangbak

1 l

Maximaal geluidsniveau

85 dB

Gewicht

3,2 kg

Omschrijving van de Numatic 915028 stofzuiger

De Numatic Hetty Quick HTY100P roze is een krachtige steelstofzuiger. De stofzuiger heeft een ronddraaiende borstel met harde haren in de combizuigmond, waardoor je makkelijk dierenharen en andere vuil verwijdert. Je kunt de steelstofzuiger ook gebruiken voor kruimelzuigen. Met de meegeleverde accessoires kun je je plinten en meubels stof- en kruimelvrij maken. De accu heeft een duur van één uur, waarna hij na 4 uur weer volledig is opgeladen. Er zijn ook pods meegeleverd die als filters en stofzuigerzak voor de steelstofzuiger fungeren. Door de zeldzame leging van het stofreservoir blijft het stofvrij. Er komt geen stof vrij tijdens het legen van de zak. Bovendien laat de geurcapsule een frisse geur achter via de uitblaaslucht. Met de Numatic Hetty Quick HTY100P roze heb je een krachtige steelstofzuiger die grondig je tapijt en vloerkleden stofzuigt.

Pluspunten
 • Je stofzuigt ook hoogpolig tapijt en verwijdert dierenharen eenvoudig met de ronddraaiende borstelharen in de vloerzuigmond

  .

  De stofzuiger is multi-inzetbaar dankzij de kruimelzuiger die je gemakkelijk loskoppelt van de steel

  .

  In slechts 4 uur is de stofzuiger weer volledig opgeladen en klaar voor gebruik.

Minpunten
 • Op de turbostand gebruik je de stofzuiger maximaal 15 minuten. Je ontvangt geen parketborstel, waardoor de stofzuiger minder geschikt is voor het stofzuigen van houten en harde, kwetsbare vloeren.

Veelgestelde vragen over de Numatic 915028 stofzuiger

Je kunt de Numatic 915028 stofzuiger gebruiken voor Harde vloeren, Hoogpolig tapijt, Houten vloeren, Laagpolig tapijt

De Numatic Hetty Quick HTY100P roze. weegt 3,2 kg.

De Numatic Hetty Quick HTY100P roze. heeft een 1 l opvangbak.

De Numatic Hetty Quick HTY100P roze. stofzuiger is geschikt voor Dierenharen.