1. Numatic
  2. Numatic HPC-200 Henry Petcare.

Numatic HPC-200 Henry Petcare. stofzuiger

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Numatic 909348 stofzuiger en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Numatic HPC-200 Henry Petcare. en het vergelijken met onze andere stofzuigers weet jij welke stofzuiger het meest geschikt is voor jouw huishouden. Ga je voor een steelstofzuiger met of zonder stofzak, een compacte kruimeldief of kies je voor gemak en koop je een robotstofzuiger?

Specificaties Numatic HPC-200 Henry Petcare.

Zuigkracht klasse

Zeer goed

Geschikt voor welke vloeren

Dierenharen

Hoe wordt de stof opgevangen?

Met zak

Volume van de stofopvangbak

Maximaal geluidsniveau

72 dB

Gewicht

8,2 kg

Omschrijving van de Numatic 909348 stofzuiger

Met de Numatic HPC-200 Henry Petcare stofzuig je gemakkelijk en doeltreffend dierenharen van je vloeren. Deze stofzuiger beschikt over verschillende opzetstukken die je helpen bij het verwijderen van dierenharen. Zo kun je de turboborstel gebruiken voor het verwijderen van dierenharen van de grond of uit het tapijt. Ook is er een mini-turboborstel aanwezig waarmee je kat Marly gemakkelijk van de bank verwijdert. Daarnaast heb je de combiborstel die harde vloeren en laagpolig tapijt zuigt zonder van opzetstuk te wisselen. Met een inhoud van 9 liter is het niet vaak nodig om de stofzuigerzak te vervangen. Daarnaast is er ook een lange snoer aanwezig van 10 meter waardoor je meerdere ruimtes tegelijk kunt stofzuigen zonder van stopcontact te wisselen. De Numatic HPC-200 Henry Petcare is dus een ideale stofzuiger om gemakkelijk en doeltreffend dierenharen van je vloeren te verwijderen.

Pluspunten
  • Geschikt voor dierenharen en grof tapijt dankzij de meegeleverde turboborstel én mini-turboborstel. Met een inhoud van 9 liter is de stofzak zeer capaciteit, waardoor het niet vaak nodig is deze te vervangen. Het lange snoer van 10 meter betekent dat je niet vaak van stopcontact hoeft te wisselen.

Minpunten
  • Het snoer gaat niet automatisch terug naar de stofzuiger, je moet hiervoor handmatig aan het wiel draaien

    .

    Er wordt geen parketborstel meegeleverd, dus stofzuig je harde vloer met beleid.

Veelgestelde vragen over de Numatic 909348 stofzuiger

Je kunt de Numatic 909348 stofzuiger gebruiken voor Harde vloeren, Hoogpolig tapijt, Laagpolig tapijt

De Numatic HPC-200 Henry Petcare. weegt 8,2 kg.

De Numatic HPC-200 Henry Petcare. heeft een opvangbak.

De Numatic HPC-200 Henry Petcare. stofzuiger is geschikt voor Dierenharen.