1. Numatic
 2. Numatic HVN-200 Henry Next.

Numatic HVN-200 Henry Next. stofzuiger

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Numatic HVN-200-11 stofzuiger en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Numatic HVN-200 Henry Next. en het vergelijken met onze andere stofzuigers weet jij welke stofzuiger het meest geschikt is voor jouw huishouden. Ga je voor een steelstofzuiger met of zonder stofzak, een compacte kruimeldief of kies je voor gemak en koop je een robotstofzuiger?

Specificaties Numatic HVN-200 Henry Next.

Zuigkracht klasse

Goed

Geschikt voor welke vloeren

Hoe wordt de stof opgevangen?

Met zak

Volume van de stofopvangbak

Maximaal geluidsniveau

72 dB

Gewicht

8,2 kg

Omschrijving van de Numatic HVN-200-11 stofzuiger

De Numatic HVN-200 Henry Next heeft een modern design dat je stofzuigervaring zal verbeteren. Met een grote stofzuigkracht van 650 Watt, haal je al het vuil weg en ook het moeilijk bereikbare stof. De stofzuiger heeft een uitstekende stofzuigkracht waardoor al het vuil en stof in de grote stofopvang wordt opgevangen. Met een stofopvang van 9 liter is het niet nodig de stofzak vaak te vervangen. De Numatic HVN-200 Henry Next is ook voorzien van een krachtig snoer van 12,5 meter. Hierdoor is het niet nodig om vaak van stopcontact te wisselen. De stofzuiger is ook uitgerust met een combizuigmond, waarmee je zowel harde vloeren als laagpolig tapijt of een kleed stofzuigt, zonder van opzetstuk te wisselen. Ook vind je achterop de stofzuiger de kleine accessoires, zodat je al het stof ook uit de plinten, traptreden of andere kleine stofzuigklussen kunt verwijderen. Dit is een perfecte stofzuiger voor bijvoorbeeld op kantoor of in de winkel.

Pluspunten
 • Dankzij het lange snoer van 12,5 meter hoef je niet vaak van stopcontact te veranderen

  .

  De stofzak heeft een inhoud van 9 liter, waardoor het niet vaak nodig is deze te vervangen. Het verwijderen van de stofzak is eenvoudig en hygiënisch.

Minpunten
 • Deze stofzuiger weegt 8,2 kilo, wat zwaarder is dan andere stofzuigers in dezelfde prijsklasse

  .

  Het snoer gaat niet automatisch terug in de stofzuiger, je moet het handmatig opwinden aan het wiel.

Veelgestelde vragen over de Numatic HVN-200-11 stofzuiger

Je kunt de Numatic HVN-200-11 stofzuiger gebruiken voor Harde vloeren, Laagpolig tapijt

De Numatic HVN-200 Henry Next. weegt 8,2 kg.

De Numatic HVN-200 Henry Next. heeft een opvangbak.

De Numatic HVN-200 Henry Next. stofzuiger is geschikt voor .