1. Numatic
  2. Numatic HVN-208 Hetty Next.

Numatic HVN-208 Hetty Next. stofzuiger

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Numatic HVN-208-11 stofzuiger en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Numatic HVN-208 Hetty Next. en het vergelijken met onze andere stofzuigers weet jij welke stofzuiger het meest geschikt is voor jouw huishouden. Ga je voor een steelstofzuiger met of zonder stofzak, een compacte kruimeldief of kies je voor gemak en koop je een robotstofzuiger?

Specificaties Numatic HVN-208 Hetty Next.

Zuigkracht klasse

Goed

Geschikt voor welke vloeren

Hoe wordt de stof opgevangen?

Met zak

Volume van de stofopvangbak

Maximaal geluidsniveau

72 dB

Gewicht

8,2 kg

Omschrijving van de Numatic HVN-208-11 stofzuiger

De Numatic HVN-208 Hetty Next biedt een unieke combinatie van veelzijdigheid en gemak. De stofzuiger heeft een enorme stofopvang van 9 liter, waardoor je langer kunt stofzuigen voordat je de stofzak hoeft te vervangen. Daarnaast heeft de stofzuiger een snoer van 12,5 meter, waardoor je veel ruimtes in één keer kunt stofzuigen. Je hoeft niet van stopcontact te wisselen tijdens het stofzuigen. Met de combizuigmond kun je zowel harde vloeren als laagpolig tapijt of een kleed schoonmaken, zonder dat je van opzetstukken hoeft te wisselen. Handig voor het stofzuigen van traptreden, plinten of andere kleine stofzuigklussen. Deze stofzuiger is ideaal voor de meeste ruimtes, zoals kantoor of winkel. Je kunt zonder problemen grote oppervlakken stofzuigen met de lange snoer en de grote stofopvang. De combizuigmond is ook ideaal voor het stofzuigen van verschillende soorten vloeren. Met deze stofzuiger heb je alles wat je nodig hebt in één pakket.

Pluspunten
  • Dankzij het lange snoer van 12,5 meter hoef je niet vaak het stopcontact te wisselen. De stofzak heeft een inhoud van 9 liter, waardoor je deze niet vaak hoeft te vervangen. Het verwijderen van de stofzak is gemakkelijk en hygiënisch.

Minpunten
  • Deze stofzuiger is met een gewicht van 8,2 kilo zwaarder dan andere stofzuigers in deze prijsklasse

    .

    Het snoer gaat niet automatisch terug de stofzuiger in, je moet hiervoor handmatig aan het wiel draaien.

Veelgestelde vragen over de Numatic HVN-208-11 stofzuiger

Je kunt de Numatic HVN-208-11 stofzuiger gebruiken voor Harde vloeren, Laagpolig tapijt

De Numatic HVN-208 Hetty Next. weegt 8,2 kg.

De Numatic HVN-208 Hetty Next. heeft een opvangbak.

De Numatic HVN-208 Hetty Next. stofzuiger is geschikt voor .