1. Numatic
  2. Numatic JVH-187 James.

Numatic JVH-187 James. stofzuiger

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Numatic 909821 stofzuiger en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Numatic JVH-187 James. en het vergelijken met onze andere stofzuigers weet jij welke stofzuiger het meest geschikt is voor jouw huishouden. Ga je voor een steelstofzuiger met of zonder stofzak, een compacte kruimeldief of kies je voor gemak en koop je een robotstofzuiger?

Specificaties Numatic JVH-187 James.

Zuigkracht klasse

Goed

Geschikt voor welke vloeren

Hoe wordt de stof opgevangen?

Met zak

Volume van de stofopvangbak

Maximaal geluidsniveau

72 dB

Gewicht

6 kg

Omschrijving van de Numatic 909821 stofzuiger

De stofzuiger heeft meer te bieden dan alleen het schoonmaken van de vloer. Met de speciale meegeleverde mondstukken, die aan de achterzijde van de stofzuiger zitten, kun je ook de plinten, de vensterbank en andere moeilijk bereikbare plekken schoonmaken. Bovendien is hij licht van gewicht, waardoor hij gemakkelijk te verplaatsen is naar andere kamers. Daarnaast heeft de Numatic JVH-187 James een open bovenkant. Hierdoor hoef je niet steeds een stofzuigerzak te vervangen, maar kun je de stof direct uit de stofzuiger halen. Ook heeft hij een grote stofopvang van 8 liter, waardoor deze stofzuiger langer meegaat. Kortom, de Numatic JVH-187 James is een eenvoudige, maar effectieve stofzuiger die perfect is voor het schoonmaken van je huis.

Pluspunten
  • Je bewaart doekjes of andere schoonmaakproducten in James door de open bovenkant. De stofzak heeft een inhoud van 9 liter, waardoor hij lang meegaat. Dankzij het lange snoer van 10 meter hoef je niet vaak van stopcontact te wisselen.

Minpunten
  • Het snoer gaat niet automatisch terug naar binnen in de stofzuiger, je moet handmatig aan het wiel draaien

    .

    Je krijgt geen parketborstel, wat de stofzuiger minder geschikt maakt voor het stofzuigen van kwetsbare vloeren.

Veelgestelde vragen over de Numatic 909821 stofzuiger

Je kunt de Numatic 909821 stofzuiger gebruiken voor Harde vloeren, Laagpolig tapijt

De Numatic JVH-187 James. weegt 6 kg.

De Numatic JVH-187 James. stofzuiger is geschikt voor .