1. Numatic
 2. Numatic ReFlo ERP180-11.

Numatic ReFlo ERP180-11. stofzuiger

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Numatic 911690 stofzuiger en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Numatic ReFlo ERP180-11. en het vergelijken met onze andere stofzuigers weet jij welke stofzuiger het meest geschikt is voor jouw huishouden. Ga je voor een steelstofzuiger met of zonder stofzak, een compacte kruimeldief of kies je voor gemak en koop je een robotstofzuiger?

Specificaties Numatic ReFlo ERP180-11.

Zuigkracht klasse

Standaard

Geschikt voor welke vloeren

Dierenharen

Hoe wordt de stof opgevangen?

Met zak

Volume van de stofopvangbak

Maximaal geluidsniveau

72 dB

Gewicht

6 kg

Omschrijving van de Numatic 911690 stofzuiger

De Numatic ReFlo ERP180-11 is een makkelijk te gebruiken stofzuiger die is gemaakt van 75% gerecycled kunststof. Hij wordt geleverd met een uitgebreid pakket aan accessoires, waarmee je zowel stof als bouwstof kunt opzuigen. Met de 8 liter grote opvangzak raak je nooit meer in de problemen met vervangen. Ook met de meegeleverde meubel- en kierenzuiger, zachte afstofborstel en 2 verlengstukken, zowel flexibel als vast, zuig je gemakkelijk het vuil uit de meest moeilijk bereikbare plekjes. Met het lange snoer van 10 meter heb je een actieradius van ruim 12 meter, zodat je niet steeds hoeft te verplaatsen. Met de Numatic ReFlo ERP180-11 is het schoonmaken van je huis een fluitje van een cent.

Pluspunten
 • De verschillende verlengstukken helpen bij het bereiken van moeilijk te bereiken plaatsen, zoals bovenop kasten of ventilatieroosters

  .

  Dankzij het lange snoer heeft u een actieradius van 12 meter, waardoor u niet vaak van stekker veranderen hoeft

  .

  De zachte afstofborstel is geschikt voor kwetsbare meubels, zoals glazen salontafels of een tv.

Minpunten
 • Er is geen mogelijkheid om al de vele accessoires op te bergen. Deze stofzuiger heeft een redelijk luid geluidsniveau van 72 decibel.

Veelgestelde vragen over de Numatic 911690 stofzuiger

Je kunt de Numatic 911690 stofzuiger gebruiken voor Harde vloeren, Hoogpolig tapijt, Laagpolig tapijt

De Numatic ReFlo ERP180-11. weegt 6 kg.

De Numatic ReFlo ERP180-11. stofzuiger is geschikt voor Dierenharen.