1. Philips
  2. Philips SpeedPro Aqua FC6728/01.

Philips SpeedPro Aqua FC6728/01. stofzuiger

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Philips FC6728/01 stofzuiger en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Philips SpeedPro Aqua FC6728/01. en het vergelijken met onze andere stofzuigers weet jij welke stofzuiger het meest geschikt is voor jouw huishouden. Ga je voor een steelstofzuiger met of zonder stofzak, een compacte kruimeldief of kies je voor gemak en koop je een robotstofzuiger?

Specificaties Philips SpeedPro Aqua FC6728/01.

Zuigkracht klasse

Goed

Geschikt voor welke vloeren

Dweilen

Hoe wordt de stof opgevangen?

Zonder zak

Volume van de stofopvangbak

0,4 liter

Maximaal geluidsniveau

80 dB

Gewicht

2 kg

Omschrijving van de Philips FC6728/01 stofzuiger

Met de Philips SpeedPro Aqua FC6728/01 haal je een echte alleskunner in huis. De PowerCyclone 7 motor zorgt voor een krachtige stofzuigprestatie, waarmee je tot 50 minuten stofzuigt in laagste stand. Daarnaast is de stofzuiger ook geschikt voor het reinigen van vloerkleden. Met de turbostand gaat de accu maar liefst 22 minuten mee. Dit komt mede door het 180 graden mondstuk. Met dit mondstuk wordt het stof aan de voor- en zijkanten opgezogen, terwijl de achterkant omhoog gehouden wordt. Zo zie je precies waar het vuil ligt, waardoor je de stofzuiger in twee richtingen kunt gebruiken. Voor een extra grondige reiniging klik je het mondstuk met het geïntegreerde dweilsysteem aan de stofzuiger. Hiermee verwijder je direct al het vieze vuil van de vloer. Na gebruik kun je de microvezeldoeken eenvoudig in de wasmachine wassen. De Philips SpeedPro Aqua FC6728/01 is een krachtige stofzuiger, kruimeldief en dweil in één.

Pluspunten
  • Je dweilt en stofzuigt tegelijk met het dweilopzetstuk. De zuigmond met LED-verlichting is aan de voor- en zijkanten open en zuigt daardoor vuil en stof aan meerdere kanten op. Met een accuspanning van 21 volt is deze stofzuiger krachtiger dan andere in deze prijsklasse.

Minpunten
  • Na gebruik moet je het waterreservoir direct legen en de microvezelpad verwijderen, want deze blijft nat

    .

    Deze stofzuiger produceert met een geluidsniveau van 80 decibel relatief veel lawaai.

Veelgestelde vragen over de Philips FC6728/01 stofzuiger

Je kunt de Philips FC6728/01 stofzuiger gebruiken voor Harde vloeren, Laagpolig tapijt

De Philips SpeedPro Aqua FC6728/01. weegt 2 kg.

De Philips SpeedPro Aqua FC6728/01. heeft een 0,4 liter opvangbak.

De Philips SpeedPro Aqua FC6728/01. stofzuiger is geschikt voor Dweilen.