1. Philips
  2. Philips XB9154/09.

Philips XB9154/09. stofzuiger

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Philips XB9154/09 stofzuiger en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Philips XB9154/09. en het vergelijken met onze andere stofzuigers weet jij welke stofzuiger het meest geschikt is voor jouw huishouden. Ga je voor een steelstofzuiger met of zonder stofzak, een compacte kruimeldief of kies je voor gemak en koop je een robotstofzuiger?

Specificaties Philips XB9154/09.

Zuigkracht klasse

Zeer goed

Geschikt voor welke vloeren

Allergieën, Dierenharen

Hoe wordt de stof opgevangen?

Zonder zak

Volume van de stofopvangbak

Maximaal geluidsniveau

77 dB

Gewicht

6,2 kg

Omschrijving van de Philips XB9154/09 stofzuiger

De Philips XB9154/09 is de perfecte stofzuiger voor het schoonmaken van je huis. Dankzij de multi cycloontechnologie behoudt hij lange tijd zijn zuigkracht, zelfs zonder stofzak. Ook voor mensen met een stofallergie is hij geschikt, dit komt door het anti allergie filter. Met de stofzuiger krijg je een aantal accessoires zoals een turboborstel, kierenzuigmond en meubelborstel. Hiermee kan je jouw meubels, plinten en tapijten perfect schoonmaken. Zelfs dierenharen vormen geen enkel probleem. Je kan de stofzuiger ook gemakkelijk in de parkeerstand zetten, als je nog even een laagje stof wilt oprapen. Kortom, de Philips XB9154/09 is een ideaal hulpmiddel om jouw huis weer helemaal schoon te maken.

Pluspunten
  • Geschikt voor dierenharen en grof tapijt dankzij de meegeleverde turboborstel. Je bedient deze stofzuiger eenvoudig via het handvat, hierdoor hoef je niet te bukken. Dankzij het speciale anti allergie filter zeer geschikt voor mensen met een stofallergie. Geschikt voor dierenharen en grof tapijt dankzij de meegeleverde turboborstel. Je bedient deze stofzuiger eenvoudig via het handvat, waardoor je niet hoeft te bukken. Dankzij het speciale anti allergie filter zeer geschikt voor mensen met een stofallergie.

Minpunten
  • Deze stofzuiger maakt zeer veel lawaai met een geluid van 77 decibel

    .

    Wordt niet geleverd met een parketborstel, dus stofzuig je harde vloer met beleid.

Veelgestelde vragen over de Philips XB9154/09 stofzuiger

Je kunt de Philips XB9154/09 stofzuiger gebruiken voor Harde vloeren, Hoogpolig tapijt, Laagpolig tapijt

De Philips XB9154/09. weegt 6,2 kg.

De Philips XB9154/09. stofzuiger is geschikt voor Allergieën, Dierenharen.