1. Roborock
  2. Roborock S6 MaxV.

Roborock S6 MaxV. stofzuiger

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Roborock R100007 stofzuiger en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Roborock S6 MaxV. en het vergelijken met onze andere stofzuigers weet jij welke stofzuiger het meest geschikt is voor jouw huishouden. Ga je voor een steelstofzuiger met of zonder stofzak, een compacte kruimeldief of kies je voor gemak en koop je een robotstofzuiger?

Specificaties Roborock S6 MaxV.

Zuigkracht klasse

Geschikt voor welke vloeren

Hoe wordt de stof opgevangen?

Volume van de stofopvangbak

0,46 l

Maximaal geluidsniveau

67 dB

Gewicht

3,6 kg

Omschrijving van de Roborock R100007 stofzuiger

De Xiaomi Roborock S6 MaxV is een revolutionaire robotstofzuiger en -dweil die gemakkelijk via de Xiaomi Home-app te bedienen is. De S6 MaxV heeft een diameter van 35 centimeter, waardoor hij geschikt is voor een gemiddeld huishouden. Met zijn lasertechnologie navigeert hij door het huis, waardoor je niet thuis hoeft te zijn om de stofzuiger te bedienen. Ook is het geluidsniveau met 67 decibel laag genoeg om tv te kunnen kijken of aan het plaatselijke delict te werken. Naast stofzuigen, verwijdert de S6 MaxV ook hardnekkige vlekken met zijn VibraRise-sonicatie en door het gebruik van een kleine hoeveelheid water. Wanneer de accu leeg is, keert de robot terug naar zijn laadstation. Zo hoef je de S6 MaxV niet te zoeken als je hem nodig hebt.

Pluspunten
  • Deze 2-in-1 stofzuigerrobot stofzuigt en dweilt je vloer. Bedien deze vacuümrobot met de Xiaomi Home App via je smartphone. Als de accu leeg is, rijdt de vacuümrobot zelf terug naar het laadstation.

Minpunten
  • Door het gebruik van lasernavigatie kan het gebeuren dat kleine gebieden worden overgeslagen.

Veelgestelde vragen over de Roborock R100007 stofzuiger

Je kunt de Roborock R100007 stofzuiger gebruiken voor

De Roborock S6 MaxV. weegt 3,6 kg.

De Roborock S6 MaxV. stofzuiger is geschikt voor .