1. Roborock
  2. Roborock S7 White.

Roborock S7 White. stofzuiger

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Roborock R100010 stofzuiger en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Roborock S7 White. en het vergelijken met onze andere stofzuigers weet jij welke stofzuiger het meest geschikt is voor jouw huishouden. Ga je voor een steelstofzuiger met of zonder stofzak, een compacte kruimeldief of kies je voor gemak en koop je een robotstofzuiger?

Specificaties Roborock S7 White.

Zuigkracht klasse

Geschikt voor welke vloeren

Hoe wordt de stof opgevangen?

Volume van de stofopvangbak

0,47 l

Maximaal geluidsniveau

67 dB

Gewicht

4,7 kg

Omschrijving van de Roborock R100010 stofzuiger

De Xiaomi Roborock S7 in het wit is een robuuste en moderne robotstofzuiger en -dweil die is geoptimaliseerd voor gemiddelde huishoudens. Met een diameter van 35 centimeter past hij gemakkelijk overal. Hij is uitgerust met een laser om de meest effectieve route door je huis te bepalen. Met een volume van 67 decibel is hij zacht genoeg om je niet te storen. De S7 beschikt over een innovatieve VibraRise-technologie waarmee hij automatisch de vloer dweilt met wat water. Als hij klaar is, zoekt hij zelfstandig zijn laadstation op. Download gewoon de Xiaomi Home-app op je smartphone en je kunt hem vanaf elke plek besturen. Geniet van de gemakken van de Roborock S7 in het wit. Je hoeft je vloer nooit meer met je handen te dweilen.

Pluspunten
  • Deze 2-in-1 stofzuigerrobot stofzuigt en dweilt je vloer. Bedien deze vacuümrobot met de Xiaomi Home App via je smartphone. Als de accu leeg is, rijdt de vacuümrobot zelf terug naar het laadstation.

Minpunten
  • Door middel van laser navigatie komt het soms voor dat kleine gebieden over het hoofd worden gezien.

Veelgestelde vragen over de Roborock R100010 stofzuiger

Je kunt de Roborock R100010 stofzuiger gebruiken voor

De Roborock S7 White. weegt 4,7 kg.

De Roborock S7 White. heeft een 0,47 l opvangbak.

De Roborock S7 White. stofzuiger is geschikt voor .