1. Rowenta
  2. Rowena X-Plorer Serie 75 S+ RR8595.

Rowena X-Plorer Serie 75 S+ RR8595. stofzuiger

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Rowenta RR8595 stofzuiger en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Rowena X-Plorer Serie 75 S+ RR8595. en het vergelijken met onze andere stofzuigers weet jij welke stofzuiger het meest geschikt is voor jouw huishouden. Ga je voor een steelstofzuiger met of zonder stofzak, een compacte kruimeldief of kies je voor gemak en koop je een robotstofzuiger?

Specificaties Rowena X-Plorer Serie 75 S+ RR8595.

Zuigkracht klasse

Geschikt voor welke vloeren

Hoe wordt de stof opgevangen?

Volume van de stofopvangbak

0,3 l

Maximaal geluidsniveau

65 dB

Gewicht

6,5 kg

Omschrijving van de Rowenta RR8595 stofzuiger

De Rowenta X-Plorer Serie 75 S+ RR8595 is een robotstofzuiger die voor jou je vloeren schoonmaakt. De stofzak slaat een enorme hoeveelheid aan vuil en stof op, tot wel 60 dagen. De lasernavigatie zorgt ervoor dat geen enkele plek in huis overgeslagen wordt. De dweilfunctie biedt de mogelijkheid om de sterkte van de reiniging in te stellen op 4 verschillende standen. Verder kun je de robotstofzuiger gemakkelijk besturen via de app of spraakassistent. Daarnaast heeft de X-Plorer een unieke functie waarmee hij zelfs over drempels tot 18 millimeter heen kan navigeren. Geniet dus van een schoon en stofvrij huis, zonder ook maar één seconde aan schoonmaken te hoeven denken. De X-Plorer maakt het voor jou!

Pluspunten
  • De stofzuiger lost zichzelf op bij het laadstation, waardoor je tijd bespaart. Met de lasers maakt de stofzuiger een virtuele kaart van de ruimte, zodat hij niets over het hoofd ziet en obstakels vermijdt. De robot maakt je vloer na het stofzuigen extra schoon met de ingebouwde dweil.

Minpunten
  • De robot gaat niet heen en weer met de vochtige doek over vlekken, dus verwacht niet hetzelfde resultaat als wanneer je dweilt.

Veelgestelde vragen over de Rowenta RR8595 stofzuiger

Je kunt de Rowenta RR8595 stofzuiger gebruiken voor

De Rowena X-Plorer Serie 75 S+ RR8595. weegt 6,5 kg.

De Rowena X-Plorer Serie 75 S+ RR8595. heeft een 0,3 l opvangbak.

De Rowena X-Plorer Serie 75 S+ RR8595. stofzuiger is geschikt voor .