1. Rowenta
  2. Rowenta Explorer Serie 60 RR7455.

Rowenta Explorer Serie 60 RR7455. stofzuiger

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Rowenta RR7455 stofzuiger en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Rowenta Explorer Serie 60 RR7455. en het vergelijken met onze andere stofzuigers weet jij welke stofzuiger het meest geschikt is voor jouw huishouden. Ga je voor een steelstofzuiger met of zonder stofzak, een compacte kruimeldief of kies je voor gemak en koop je een robotstofzuiger?

Specificaties Rowenta Explorer Serie 60 RR7455.

Zuigkracht klasse

Geschikt voor welke vloeren

Hoe wordt de stof opgevangen?

Volume van de stofopvangbak

0,4 l

Maximaal geluidsniveau

65 dB

Gewicht

3,45 kg

Omschrijving van de Rowenta RR7455 stofzuiger

De Rowenta Explorer Serie 60 RR7455 robotstofzuiger is een innovatieve oplossing voor het schoonmaken van je huis. Hij combineert stofzuigen en dweilen in een, dus je hebt slechts één apparaat nodig om je huis schoon te houden. Met de bijgeleverde borstel voor dierenharen kun je zelfs de lastigste vlekken verwijderen. De robot is ook voorzien van een geavanceerd navigatiesysteem, waardoor hij systematisch de vloer af zoekt en elke hoek grondig reinigt. Met de handige app kun je de robot programmeren, zodat hij op een bepaald tijdstip automatisch gaat stofzuigen. Dit maakt het schoonmaken van je huis gemakkelijker dan ooit. Bovendien heeft de robot een zeer grote stofreservoir, hij is daarom ook geschikt voor grote oppervlakken.

Pluspunten
  • De systematische schoonmaakroute zorgt ervoor dat de robot geen delen overslaat.Deze robot is eenvoudig te besturen via je mobiele telefoon.De robot maakt ook schoon onder je bed en bankstel, met een hoogte van 6 centimeter is hij namelijk plat.

Minpunten
  • De robot valt uit op de plek waar de batterij leeg is, deze moet je dus zoeken.

Veelgestelde vragen over de Rowenta RR7455 stofzuiger

Je kunt de Rowenta RR7455 stofzuiger gebruiken voor

De Rowenta Explorer Serie 60 RR7455. weegt 3,45 kg.

De Rowenta Explorer Serie 60 RR7455. heeft een 0,4 l opvangbak.

De Rowenta Explorer Serie 60 RR7455. stofzuiger is geschikt voor .